Reparació de canonada de gas a Gran Via i pl. Espanya

15/04/2021 - 17:51

Montjuïc. Les obres de substitució de la canonada de gas que uneix el carrer de Mèxic amb el Paral·lel ocuparan alguns trams de vorera i carril de circulació durant les properes setmanes.

Les obres de substitució de la canonada de gas que uneix el carrer de Mèxic amb el Paral·lel ocuparan alguns trams de vorera i carril de circulació durant les properes setmanes. L’actuació es divideix en dues fases, del 19 d'abril al 18 de juny, que són la continuació de les ja executades per reparar l’avaria detectada al febrer.

Entre el 19 d’abril i el 7 de maig, es treballarà a la cantonada de la Gran Via de les Corts Catalanes amb el carrer de Mèxic (costat Llobregat-mar). La rasa a la vorera deixarà 3.30 metres lliures per passar per la part més propera a l’edifici, i el pas de vianants no es veurà afectat. L’ocupació també afectarà una part de carril de circulació.

A les voreres de la plaça d’Espanya més properes a l’avinguda de la Reina Maria Cristina s’obriran diverses rases entre el 10 de maig i el 18 de juny, començant des de la banda del Paral·lel:

  • Del 10 al 28 de maig: cantonada entre la plaça d’Espanya i l’avinguda del Paral·lel, rere la boca de metro de la línia 3.
  • Del 17 de maig al 4 de juny: cantonada entre la plaça d’Espanya i l’avinguda de la Reina Maria Cristina (costat del Poble-sec). La rasa queda davant de la sortida de la boca de metro, però hi quedarà un pas lliure d’almenys 2,5 metres.
  • Del 24 de maig a l’11 de juny: cantonada entre la plaça d’Espanya i l’avinguda de la Reina Maria Cristina (costat de la Font de la Guatlla). La rasa queda davant de la sortida de la boca de metro, però hi quedarà un pas lliure d’almenys 2,3 metres.
  • Del 31 de maig al 18 de juny: cantonada entre la plaça d’Espanya i la Gran Via de les Corts Catalanes (costat de la Font de la Guatlla).