Dijous 28, Consell de Barri de la Font de la Guatlla

20/10/2021 - 16:42

Participació. La sessió tindrà lloc al Centre Cívic Font de la Guatlla: podeu inscriure-vos per assistir en persona, intervenir-hi per videoconferència o bé veure'n només la retransmissió en directe (18 h).

El Consell de Barri de la Font de la Guatlla es reuneix dijous 28 d'octubre a les 18 h al Centre Cívic Font de la Guatlla (c. Rabí Ruben, 22). Per assistir-hi cal reservar plaça fins a 24 hores abans. També podeu intervenir-hi per videoconferència o bé veure'n només la retransmissió en directe.

Ordre del dia:

  1. Informe del regidor.
  2. Canvis a la mobilitat de Montjuïc.
  3. Valoració de Viu Montjuïc.
  4. Presentació del projecte Radars.
  5. Torn obert de paraules.

La participació al Consell de Barri, per exposar les preguntes, queixes o propostes que es vulguin plantejar, es pot fer presencialment o per videoconferència. Per intervenir-hi digitalment, connecteu-vos amb un mòbil o ordinador amb càmera i micròfon/auriculars a aquesta sala de reunions virtual.

Si preferiu assistir personalment a la sessió, cal realitzar reserva prèvia de plaça a través d’aquest formulari abans de dimecres a les 18 h. Durant les 24 hores anteriors al Consell de Barri es confirmarà la reserva per correu electrònic.

Aquelles persones que no vulgueu intervenir al Consell de Barri sinó veure-ho en directe, podeu fer-ho en aquesta mateixa pàgina.

Per dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, podeu adreçar-vos per correu electrònic a dte03_participacio@bcn.cat. Si per assistir a la sessió necessiteu alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva, cal que ho comuniqueu amb una antelació de tres dies laborables a aquesta mateixa adreça de correu.