Tallers 'Ciutadania per a la Justícia Global' per a formar-se en drets humans

23/10/2023 - 09:53

És una de les propostes del Programa Sarrià - Sant Gervasi per la Justícia Global 2023. Hi haurà tres sessions, els dimecres 15, 22 i 29 de novembre, a l'Espai Jove Casa Sagnier. Organitza AHEAD Associació d'Educadors en Drets Humans, amb la col·laboració de la Lliga dels Drets dels Pobles i de la Associació CEHDA - Ghana.

Es tracta de tallers oberts a la ciutadania en general de més de 16 anys, i, en especial, a professionals de l’educació reglada i de l’educació en el lleure, educadors i educadores socials, mediadores comunitàries, altres educadors i educadores no formals, membres d’entitats socials i organitzacions no governamentals.

Les tres sessions tindran lloc a les 18.00 h, a l’Espai Jove Casa Sagnier (c. de Brusi, 61):

  1. Dimecres, 15 de novembre: Justícia Global i Drets Humans
  2. Dimecres, 22 de novembre: Inclusió a través d’eines STEAM
  3. Dimecres, 29 de novembre: Justícia eco-social i de gènere

Les sessions són gratuïtes. Per assistir-hi, cal apuntar-s’hi a través del formulari d’inscripció.

Els tallers ‘Ciutadania per a la Justícia Global’ tenen el propòsit d’empoderar les persones participants per ser agents de canvi, desenvolupar competències (coneixements, eines i actituds) i incorporar la pràctica de la ciutadania per a la justícia global a través de l’educació en drets humans.

A més del coneixement i la comprensió, la metodologia incorpora les actituds per a la defensa i la protecció dels principis bàsics de dignitat humana i justícia global a través de pràctiques efectives de ciutadania global en les seves dimensions culturals, socials, polítiques, econòmiques i ambientals des de l’equitat de gènere.

Programa Sarrià – Sant Gervasi per la Justícia Global 2023

Aquesta activitat forma part del Programa Sarrià – Sant Gervasi per la Justícia Global 2023. A l’enllaç adjunt podeu consultar la resta de la programació, que es desenvolupa durant els mesos d’octubre, novembre i desembre d’enguany.