‘Gervasi El Pregoner’ número 18 ja és al carrer

26/03/2024 - 14:21

Ja està disponible l'edició dels mesos d'abril, maig i juny de 2024, on trobareu una completa agenda d’activitats per a majors de 60 anys per a aquesta primavera.

L’agenda ‘Gervasi El Pregoner’ proporciona informació sobre activitats que es fan al barri per fomentar la participació de les persones grans a la vida social. Totes les activitats són gratuïtes per a les persones grans i per a les usuàries del projecte Radars. Cal inscripció prèvia, mitjançant telèfon o correu electrònic, directament a l’espai on estigui programada l’activitat.

‘Gervasi El Pregoner’ es pot trobar en format físic a comerços, centres de salut i equipaments dels barris de Sarrià – Sant Gervasi, amb la voluntat d’arribar a tothom que ho necessiti. També pots consultar la versió digital adjunta.

Es tracta d’una publicació editada a iniciativa de la Taula Radars de Sant Gervasi Galvany, la Bonanova i el Putxet i el Farró. El projecte comunitari Radars, impulsat per Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona, treballa conjuntament amb veïnat, comerços, farmàcies, persones voluntàries, entitats i equipaments, per acompanyar les persones grans que se senten soles, facilitant-los que participin en activitats en els diferents espais que tenen a la vora. L’objectiu és pal·liar els efectes de la soledat no volguda i prevenir situacions de risc de les persones grans.