Temps Retrobat: guanyar temps i salut per a les dones mitjançant la corresponsabilitat

Elaboració de l’Informe del projecte «Les dones i la reforma horària. Temps retrobat». Aquest, és un estudi qualitatiu en què han participat dones vulnerables que viuen en condicions adverses i que han de retallar les seves necessitats més bàsiques, així com dones professionals que es mouen entre temps i espais molt diversos i contradictoris.
Fruit d’aquest projecte iniciat l’any 2021 que ha reunit grups de dones de tots els orígens i basant-se en les seves necessitats, barreres, oportunitats i aspiracions s’ha elaborat i editat també una guia titulada “Guanyar temps i salut per a les dones”.
Així mateix, s’estan celebrant seminaris sobre “Corresponsabilitat per retrobar temps” amb col·lectius de dones amb l’objectiu d’oferir un servei formatiu i alhora configurar un model innovador d’intervenció formativa orientada als usos del temps a la vida diària. Per altra part, s’elaborarà una guia per a dones referents o de confiança a nivell comunitari que contindrà pautes d’acció i de suport amb la finalitat de que les dones retrobin temps propi i guanyin autonomia mitjançant la corresponsabilitat.

Data de la darrera actualització: abril 2021