Documents temàtics

Bases Premi Ignasi Fina de Salut Laboral 2015. Per un entorn psicosocial saludable a la feina

Tríptico informativo de la campaña sobre el aborto y las diferentes opciones que enmarca la ley. Una iniciativa promovida por la Estrategia de Salud Sexual y Reproductiva de Barcelona.

Tríptic informatiu de la campanya sobre l’avortament i les diferents opcions que emmarca la llei. Una iniciativa promoguda per l’Estratègia de Salut Sexual i Reproductiva de Barcelona.

Decret d'alcaldia sobre la contractació pública responsable amb criteris socials i ambientals de conformitat amb la Mesura de Govern de 15 de març de 2013.

Cuidar a casa a una persona malalta o a una persona major en situació de dependència, no és fàcil. D'una o una altra manera canvia la vida a totes les persones que s'ocupen de les seves cures. Document en castellà.

Si tu no decideixes quin final desitges per a la teva vida, els altres ho decidiran per tu. Aquest futllet presenta els principals drets dels malats i informació sobre el testament vital.

Programa d’entrenament familiar en habilitats educatives per prevenir les drogodependències, adreçat al treball amb grups de pares i mares de (pre)adolescents.

Guia amb l’objectiu d’oferir un instrument de suport i proper a la realitat, que respongués a les necessitats dels professionals dels serveis socials bàsics en relació amb l’atenció a les drogodependències.

Fullet informatiu de l'Agència de Salut Pública. Versió en castellà.

Un conte per llegir i comentar amb tota la família.

Conferència íntegra realitzada per Laia Ortiz, Tinenta d'Alcaldia de Drets Socials de l'Ajuntament de Barcelona, el 13 de juny de 2017 al CCCB. Aquesta conferència es va realitzar amb motiu de la culminació dels dos primers anys de mandat, i amb l'objectiu de resumir els avenços assolits i els reptes de futur plantejats per a la resta de mandat.

El Centro Internacional del Libro Infantil y Juvenil de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez y el Centro de Referencia Estatal de atención a personas con enfermedad de   Alzheimer y otras demencias del Imserso de Salamanca presentan esta bibliografía, un puente literario tendido entre los niños y los mayores, entre la infancia y la vejez.

Marc d’actuació que s’ha dissenyat conjuntament amb la participació de diferents agents institucionals i comunitaris de la ciutat, per tal de dotar a Barcelona d’una Estratègia de Salut Sexual i Reproductiva.

Marco de actuación que se ha diseñado conjuntamente con la participación de diferentes agentes institucionales y comunitarios de la ciudad, para dotar a Barcelona de una Estrategia de Salut Sexual i Reproductiva.

Desenvolupament de les accions de promoció de la salut sexual a la ciutat des de l’àmbit de la comunitat.

Aspectes clau de la intervenció pel suport tècnic i acompanyament a les noies menors d’edat que vulguin interrompre l’embaràs.

Desenvolupament de les accions de promoció de l’atenció integral de la salut sexual que es realitzin a la ciutat.

Identificació de problemes o punts febles en la prevenció i atenció a les ITS/VIH, propostes d’abordatge i actuacions.

Criteris de qualitat de les intervencions d’educació afectiva i sexual implementades als centres educatius de la ciutat de Barcelona.

Aquest document és una valuosa eina per a totes aquestes famílies que, de manera anònima, duen a terme la seva tasca cuidadora dia a dia, amb *encomiable abnegació i dignitat. Document creat per l'Ayuntament de Madrid en castellà.

Pàgines

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets SocialsContactaAvís legal Accessibilitat