Cuines que curen
Alimentació
- 23/05/2025
- 10:00 h - 12:00 h
Silvana Lastra Melendro és dissenyadora gràfica, creadora i curadora de contingut, a més d’apassionada fermentadora i cuinera. El seu enfocament combina creativitat, sostenibilitat i un profund respecte per les tradicions alimentàries.
Espais d’emancipació culinària i agrícola per a la sobirania alimentària a la ciutat des de la perspectiva de diverses iniciatives i cultures culinàries de consum conscient.
Transformar la dimensió emocional, política i poètica de la fermentació des d'una perspectiva crítica amb la indústria alimentària.
Olors, sabors i ingredients medicinals de la cuina i sabers de Cambodja en un taller de cuina situada.
El 21 d'octubre de 2023, l'Espai Avinyó proposa un taller de cuina i sabers de Cambodja (Mhob Khmer) en col·laboració amb el Centre Cívic El Sortidor i Casa Àsia, gràcies a la dinamització de Sithy Saem.