52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Arriba la 10a edició del Barcelona Districte Cultural

Voleu conèixer la programació de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural? 

Des de la primera edició l’any 2017, pel Barcelona Districte Cultural han passat més de 110.000 espectadors gràcies a l’ampliació progressiva del circuit tot i que, des de l’inici de la pandèmia, s’han reduït els aforaments per donar compliment a les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. En aquestes 9 edicions anteriors el circuit ha programat un total de 191 espectacles i 1.249 funcions (962 d’arts en viu i 287 projeccions audiovisuals). En la programació de les escoles, ha superat la xifra de 10.600 alumnes en 121 sessions, que suposen un 9% dels espectadors del circuit i, als centres, ha portat a terme més de 250 activitats complementàries.

Amb una programació on tenen cabuda propostes de teatre, música, dansa, circ i cinema, el Barcelona Districte Cultural, el cicle de proximitat organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona, continua amb l’objectiu d’enfortir el vincle amb la ciutadania, crear nous públics i talent local.

El circuit aixecarà el teló de la seva desena edició a la tardor oferint una programació que es nodreix de 39 propostes d’espectacles en viu: deu muntatges de teatre, deu concerts, set espectacles de dansa i dos de circ (juntament amb els títols que formen part del Petit Cineclub i el cicle de documentals musicals organitzat en col·laboració amb Festival In-Edit). La programació ofereix 236 funcions obertes repartides entre 32 equipaments dels deu districtes de la ciutat en 34 escenaris. L’ampliació de la xarxa amb tres centres cívics nous: el CC Casa Groga (Horta-Guinardó), el CC Guinardó (Horta-Guinardó) i el CC Trinitat Vella (Sant Andreu) respon a la voluntat del Pla de Drets Culturals de Barcelona d’ampliar la programació cultural a tots els territoris de la ciutat.

Aquests se sumen als Centres Cívics que ja formaven part del projecte: CC Barceloneta, CC Drassanes, CC Fort Pienc, CC Cotxeres Borrell, CC Urgell, CC Albareda, CC Casa del Rellotge, CC Cotxeres-Casinet, CC Can Deu, CC Joan Oliver "Pere Quart, CC Tomasa Cuevas, CC Sarrià, CC Vil·la Urània, CC El Coll-La Bruguera, CC La Sedeta, CC Matas i Ramis, CC La Teixonera, CC Can Basté, CC Zona Nord, CC Baró de Viver, CC Can Clariana Cultural, CC La Sagrera "La Barraca", CC Besòs, CC La Farinera del Clot, CC Parc Sandaru i CC Sant Martí.

Programació 10a edició Barcelona Districte Cultural

Dins de la programació d’aquesta desena edició podrem gaudir de muntatges teatrals com Boira a les Orelles, de Els Pirates Teatre; Serà el nostre secret, de La Sala La Planeta; El Silenci dels telers, de Maria Caselles; Van Gogh, de VERSUS TEATRE; ALHAYAT o la suma dels dies, de La Viciosa; Sopa de Pedres, d’Engruna Teatre; Núvols amb nadons, de La Petita malumaluga; Under the Pelucas, de Cia Dejabugo; i La Gallina dels ous d’or, de Zum-Zum Teatre.
 
La música sonarà de la mà dels concerts de Lucía Fumero, Aura, Drop Collective, The Crab Apples, Lali Begood, Sandra Bautista, El Pony Pisador, Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach i Ambauka.
 
Pels amants de la dansa el circuit oferirà els espectacles Entrañas con patatas, de LosinFormAlls; 7 autoretrats, de Marc Vilajuana; AM I BRUCE LEE, de Junyi Sun i Kernel Dance Theatre; Galeria, de Jose Maldonado; Técnicas para un abrazo perfecto, de LaBoda; Echoes, de Cia Moveo; A pescar!, d’El Gecko con botas; Tal com sóc, de Pere Hosta; i Blowing, de Múcab Dans. I el circ hi serà present amb OVVIO, de KOLEKTIV LAPSO CIRK; i Amb P de Pallasso, de Cia. Sabanni.
 
A aquestes 236 funcions cal sumar les activitats complementàries i sessions adreçades al públic escolar que fan possible el vincle dels centres i els barris amb aquesta oferta cultural.
 
Al web del Barcelona Districte Cultural està disponible tota la informació i reserves.

Activitats relacionades