El servei “Digitalitza’t” ofereix assessorament personalitzat per a comerços i associacions

Quan

01/07/2018

El servei “Digitalitza’t” és una iniciativa impulsada per la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona per promoure la digitalització del comerç i serveis de proximitat, així com de les associacions. A través de Barcelona Activa, ofereix un programa d’assessorament personalitzat perquè els establiments comercials millorin els nivells de maduresa digital.

La transformació digital és una oportunitat per assolir una més gran competitivitat del comerç de proximitat. Programes com “Digitalitza’t” tenen com a objectiu facilitar al comerç les eines necessàries per avançar en la seva transformació digital.

El procés de digitalització implica l’assoliment de diferents nivells de maduresa digital a través d’un itinerari que parteix del punt en què no hi ha una presència a internet per assolir-ne d’altres progressivament -presència bàsica, àmplia i activa- fins arribar a l’estatus de comerç digital.

Servei a l’OAE

L’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE) és l’espai en què es presta el servei “Digitalitza’t”. Consta d’un mínim de cinc hores d’assessorament per a cada negoci que es desenvolupen en diferents sessions de treball, adaptades a les necessitats de cada establiment que hi participa.

En primer lloc es realitza un diagnòstic de partida, tant del negoci com dels professionals que el gestionen, en relació a l’aprofitament de les solucions digitals. Es proposa i es consensua un pla de treball que té com a objectiu assolir un nivell més gran de maduresa digital del comerç, hi ha una orientació i acompanyament en tot el procés, i finalment s’avaluen els resultats obtinguts.

Informa’t i participa en el programa a través d’aquest enllaç: “Digitalitza’t

La Direcció de Comerç ha disposat un seguit de mesures de suport per afavorir la digitalització del comerç a través d’accions de formació, assessorament i acompanyament, subvencions, coneixement i proves pilot sobre noves experiències i solucions tecnològiques.

 

 

Servei "Digitalitza't"

Servei “Digitalitza’t”.