Els comerços de Sants-Montjuïc seran els protagonistes de la nova edició del llibre “La Ruta del comerç divers a Barcelona”

Quan

21/08/2018

Els comerços dels eixos i associacions comercials de Sants Montjuïc seran els protagonistes de la nova edició del llibre que prepara Pimec Comerç per a aquest any a partir del projecte “La ruta del comerç divers a Barcelona”, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Amb anterioritat, ja s’han editat altres dos publicacions, que tractaven sobre la interculturalitat en el comerç barceloní i basades en els establiments de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni, i Nou Barris, respectivament.

“La ruta del comerç divers a Barcelona: Sants-Montjuïc” és un projecte de la col·lecció “Nosaltres també som ciutat”. Constarà de 10 comerços i es mostraran en el format d’una entrevista i un reportatge fotogràfic.

Al llarg del pròxim mes de setembre es farà una selecció dels comerços del districte i començarà el procés d’elaboració dels textos i la realització de fotografies amb l’objectiu que la publicació estigui en mans dels lectors el desembre d’aquest any 2018.

La iniciativa respon a l’objectiu de mostrar la diversitat del comerç que hi ha a cada districte de la ciutat i dels professionals que sostenen i promouen els negocis.

Interculturalitat i diversitat

La nova publicació en què es treballa aquest any vol difondre el comerç de proximitat del districte de Sants-Montjuïc en el context de la diversitat i de la interculturalitat, així com posar en valor el comerç més sostenible, integrador i modern. El llibre també incorporarà les accions que desenvolupen eixos i associacions comercials per tal de reconèixer la seva implicació.

La selecció dels comerços que formaran part del llibre són la qualitat comercial, la interculturalitat, la localització i la igualtat de gènere.

Dins de la col·lecció “Nosaltres també fem ciutat”, s’han editat les següents publicacions:

1) Els comerciants xinesos a Barcelona

2) Els emprenedors dominicans

3) Els comerciants xinesos a Barcelona II

4) Horaris comercials i comerç nouvingut

5) Barcelona, comerç divers: NOU i BO

6) Les 9 fal·làcies del comerç nouvingut

7) La ruta del comerç integrador a Barcelona: Nou Barris

8) La ruta del comerç divers a Barcelona: L'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni