Els comerços llueixen d'aparador de Nadal

Quan

02/01/2018

  • Prop d’una seixantena de comerços d’un total de 9 barris de la ciutat participen a l’edició d’aquest any del concurs d’aparadors de Nadal i llueixen la seva creativitat i originalitat.

 

A la 3a edició del concurs d’aparadors de Nadal convocat per l’Ajuntament de Barcelona aquest any es va convidar a participar als comerciants amb una botiga als barris de Bon Pastor, Baró de Viver, Trinitat vella, Torre Baró, Ciutat Meridiana, Besòs-Maresme, la Marina, Roquetes i Trinitat Nova.

Dels barris de Roquetes i de Trinitat Nova corresponen les imatges de la galeria fotogràfica que podeu veure en aquesta pàgina. Els establiments participants són farmàcies, centres de salut, botigues per a mascotes, perruqueria, gabinet dental, mobiliari i una carnisseria

Cadascú ha decorat el seu aparador amb creativitat i originalitat, per exemple, amb unes caixes de fusta pintades de blanc que serveixen com a prestatgeria per a l’aparador d’una farmàcia, un arbre de Nadal en què apareixen les fotografies amb els noms de les mascotes de tots els clients de la botiga –gossos, gats, periquitos, iguanes o canaris, sobretot-, referències cinematogràfiques, com la perruqueria que recorda al seu aparador a Jack Skellington, del film “Malson abans de Nadal”.

Prop d’una seixantena de comerços participen finalment en una acció de dinamització i promoció de l’activitat comercial. Un jurat format per representats de la Direcció de Comerç i de la Gerència de Política Econòmica de l’Ajuntament, consellers de districte, representants dels plans comunitaris i associacions de veïns i experts en aparadorisme emetran pròximament la seva decisió. Cal recordar que La dotació econòmica total per a cadascun dels comerços guanyadors (màxim d’un comerç per barri participant) és de 300 €. 

+ Concurs d’Aparadors de Nadal