Presentació del llibre “El comerç de tota la vida”

Quan

27/3/2017

Aquest dissabte, a les onze del matí, es presenta el llibre El comerç de tota la vida al Mercat de les Corts. Aquesta publicació recull tot un seguit d’establiments arrelats del Districte de les Corts en un homenatge al comerç de proximitat. La jornada s’iniciarà amb activitats per als més petits.

El petit comerç i les botigues de barri són els protagonistes d'El comerç de tota la vida, en el qual es recull la trajectòria de 64 comerços arrelats al districte. El llibre reconeix el seu paper a l’hora de crear barris vius, fomentar la cohesió social i la convivència, a més de promoure i mantenir la qualitat de l’espai públic.

Aquesta obra vol donar a conèixer el valor afegit que ofereix el comerç de barri a la ciutadania, sigui per la seva especialització o per la seva llarga experiència, així com per la seva defensa d’un model de ciutat sostenible i responsable. De fet, per als barcelonins i barcelonines la botiga del barri és, per l'honradesa, el tracte i la professionalitat, l’establiment on els tracten millor, tal com recull l’enquesta Omnibus Municipal de l’últim trimestre del 2016.

La jornada començarà al Mercat de les Corts a les onze del matí amb una festa matinal oberta a tothom. Veïns i veïnes i comerciants del districte estan convidats a participar-hi, i també la canalla, que podrà gaudir d’activitats infantils vinculades amb el comerç.

A les dotze del migdia, hi ha prevista la presentació oficial dins el mercat i serà aleshores quan es donaran a conèixer tots els detalls del llibre.