T'emboliquem de franc els regals amb l'autèntic paper de Nadal i amb roba

Quan

18/12/2017

Un total de quinze casetes situades a diferents zones comercials de la ciutat t’esperen perquè hi puguis embolicar els regals de Nadal que hagis comprat a les botigues del teu barri. Des del 15 de desembre i fins al 5 de gener. Les casetes les trobaràs, per exemple, a prop de mercats, com ara les imatges que pots veure en aquesta pàgina, just al davant del mercat del Ninot, i també a espais cèntrics dels eixos comercials que hi ha als diferents barris de la ciutat.

Amb un tiquet de compra a una botiga de barri t’emboliquem de franc el regal amb paper ecològic, i amb dos tiquets pots disposar d'uns atractius embolcalls fets amb roba reciclada. Una manera original d’embolicar un regal, de la mateixa manera que, per exemple, es fa amb els japonesos “furoshikis” (una peça de roba amb la que pots embolicar regals o transportat tot tipus d’objectes).

Les peces de roba reciclada són obra de la Fundació Pare Manel i del  Centre Especial de Treball Estel Tàpia, a partir d’una iniciativa de la cooperativa Tarpuna.

Horaris: d’11 a 14 hores i de 17:30 a 20:30 hores.

Consulta: Casetes on embolicar els regals