A càrrec d'Ingrid Huertas, llicenciada en psicologia i pedagogia amb master en Neuroeducació i Optimizació d'Habilitats.

Adreçat a mares i pares d'infants fins a 16 anys.

Calendari:

Dijous 6, 13, 20 i 27 d'octubre i 3 de novembre

MILLORA LA COMUNICACIÓ AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES: Comunicació positiva i empàtica, tipus de pares i mares i algunes recomanacions per poder ser millors.

Dijous 10, 17 i 24 de novembre i 1 i 15 de desembre

LIMITS ADEQUATS DINS DE LA FAMILIA: En aquest espai parlarem de com es pot educar sense controlar, de les funcions de la família i de la importància de conèixer les etapes de desenvolupament dels nostres fills i filles per aconseguir millors límits.

Dijous 12, 19 i 26 de gener i 2 i 9 de febrer

AUTOESTIMA DE LES NOSTRES FILLES I FILLS: En aquest xerrada entendrem què és l’autoestima, com fomentar-la a través de les emocions i com podem ajudar els nostres fills i filles a tenir una bona autoestima.

Dijous 16 i 23 de febrer i 2, 9 i 16 de març

AJUDAR ALS NOSTRES FILLS I FILLES A ABORDAR LES PORS I L’ESTRÉS: En aquest espai aprendrem eines per baixar els nivells d’estrès i què fer davant les pors dels nostres fills i filles.

Dijous 23 i 30 de març i 13, 20 i 27 d'abril

ELS NOSTRES FILLS I FILLES I LES NOVES TECNOLOGIES: En aquest espai intentarem resoldre les preguntes següents: Quan és el moment ideal per començar a utilizar-les?, Quins horaris establir i com fer-ho? Els podem protegir dels perills de l’internet?

Dijous 4, 11, 18 i 25 de maig i 1 de juny

IMPORTÀNCIA DE L’AMOR DINS I FORA DE LA FAMÍLIA: En aquesta xerrada de tancament del cicle de l’escola parlarem de l’amor: Estat de gràcia i sobre les pautes generals per fer servir les crítiques sobre la manera d’educar els nostres fills i filles.

Planificar

Centre Cívic Torre Llobeta

Adreça:
Carrer de Santa Fe, 2*LB
Districte:
Nou Barris
Barri:
Vilapicina i la Torre Llobeta
Població:
Barcelona