Associació d'Amics i Comerciants de la Plaça Reial

PREMI AL COMERÇ INNOVADOR

Menció especial 

El Premi al Comerç de Proximitat ha concedit una menció especial a l’Associació d’Amics i Comerciants de la plaça Reial, que enguany fa vint anys i que, al llarg de la seva trajectòria, ha defensat un model de comerç que fa ciutat, alhora que ha vetllat per la bona convivència amb els veïns. Aquests són els motius que el jurat ha valorat a l’hora d’atorgar-li el reconeixement. “Aquest premi és un motiu d’orgull per a nosaltres. I dic nosaltres perquè a l’associació sempre pensem col·lectivament. Tots els associats som diferents, però el denominador comú és que volem el millor per a la plaça”, explica la gerent de l’associació, Patricia Radovic. 

Així, el jurat reconeix la tasca de l’associació perquè ha esdevingut un referent de bones pràctiques per la seva activa implicació per fer de la plaça un espai de convivència on tothom hi té cabuda. 

Radovic es considera una privilegiada perquè treballa a Barcelona i sobretot perquè treballa a la plaça Reial. “Cal cuidar-la, treballar per ella, ser conscients que som privilegiats per estar en un indret dels més bonics de la ciutat”, explica. I conclou: “Tots els barcelonins tenen algun record bonic que ha passat a la plaça. I això és el que volem mantenir amb els comerços, molts dels quals ja van per la quarta generació”. 

 

 

 

 

 

 

Associació d'Amics i Comerciants de la Plaça Reial

Enllaços i materials relacionats