Optica Segarra, un exemple de modernització empresarial

Òptica Segarra representa un exemple d’adaptació als canvis, superació i modernització empresarial  que es transforma en una oportunitat d'ampliació de la botiga no només a nivell professional i espaial, sinó també com un pas endavant per donar resposta a les persones usuàries de cadira de rodes.

Aquesta transformació es fa sense perdre la vinculació al barri i al Mercat de Sant Antoni, que van veure néixer aquesta botiga l’any 1955. El seu fundador, Lleó Segarra, era avi de l’actual propietari, Jordi Segarra, que segueix al capdavant del negoci, juntament amb la seva dona, Martina Ferriol, també òptica-optometrista.

Òptica Segarra va rebre el Premi a l’accessibilitat en el comerç en la darrera edició dels Premis Barcelona la Millor Botiga del Món, celebrats el passat mes d’octubre. El jurat va destacar la contribució d’aquest establiment a millorar l’atenció i satisfacció del client amb discapacitat. Tot un reconeixement per un comerç hereu d’una llarga i extensa tasca professional i de qualitat.

Òptica Segarra

Enllaços i materials relacionats