Webinar - Oportunitats de millora del comerç de proximitat: digitalització i marketplace

Actualment, i especialment després dels esdeveniments recents, el volum del negoci de la venda en línia no para de créixer. És per això que cal que el comerç i la restauració de barri ho aprofitin com una oportunitat i s’adeqüin al nou sistema per continuar sent competitius. Amb l'objectiu de facilitar-los-ho, l'Ajuntament de Barcelona organitza el webinar "Oportunitats de millora del comerç de proximitat: digitalització i marketplace", que tindrà lloc gratuïtament el proper dimarts 3 de novembre entre les 12:30 h i les 14 h emmarcat dins del cicle "Barcelona mai s'atura: reactivem l'economia!". Per participar-hi cal formalitzar inscripció prèvia des d'aquest enllaç.

Concretament, la sessió permetrà a les persones inscrites conèixer els elements clau per emprendre la transformació digital dels establiments, així com els recursos municipals disponibles per fer-ho possible. El webinar comptarà amb la intervenció de tres ponents. En primer lloc, hi intervindrà Montserrat Ballarin, regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda. Tot seguit, prendrà la paraula Maria Segarra, experta d'Intueri Consulting SL, així com l'assessor tecnològic Guillem Vallejos, i Jaume Baró i Sara Díaz, de Barcelona Activa, que presentaran els serveis i recursos que ofereix Barcelona Activa i la Direcció de Comerç, Restauració i Consum per acompanyar el procés de digitalització del petit comerç i la restauració. La sessió es tancarà amb un torn obert de preguntes.

Un cicle de webinars per reimpulsar l'economia

Aquest webinar està emmarcat dins el cicle de seminaris web "Barcelona mai s'atura: reactivem l'economia!" organitzat per l'Ajuntament de Barcelona. Per fer front a la crisi econòmica causada per la covid-19, s’ha desplegat una bateria de mesures que tenen per objectiu tant la regeneració del teixit econòmic i social com l’acceleració econòmica de la ciutat. Per consultar quines eines s’han posat en marxa, descobrir quines són les més indicades per a cada activitat econòmica o fins i tot aprendre com s’hi accedeix, es posa a l’abast de la ciutadania un cicle de seminaris web. Tots els webinars es poden consultar des d'aquest enllaç.

Webinar oportunitats de millora del comerç de proximitat