80 expositors participaran al Barcelona International Community Day

Empreses, entitats i organitzacions oferiran productes, serveis i iniciatives de tots els sectors per a la comunitat: des del financer, l’immobiliari, el legal o el mèdic, fins al cultural, l’educatiu o el lingüístic. Un 30 % dels expositors participen a l’esdeveniment per primera vegada.

..
07/08/2024 - 14:14 h

El Barcelona International Community Day celebrarà el 28 de setembre la seva onzena edició. Com ja és habitual, tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona i comptarà amb una extensa zona firal formada per una vuitantena d’expositors.

Aquest conjunt d’empreses, entitats i organitzacions oferiran els seus productes, serveis i iniciatives a l’ecosistema del talent internacional de Barcelona. Enguany, hi seran presents 56 empreses i entitats, 16 associacions, clubs socials i organitzacions sense ànim de lucre, i 8 escoles internacionals.

L’esdeveniment és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i s’ha consolidat com el principal espai de benvinguda, trobada i networking per a professionals internacionals que viuen i treballen a Barcelona. La fira d’expositors és una de les parts més importants de l’esdeveniment, ja que ofereix recursos per facilitar l’aterratge i la integració de les persones nouvingudes i ajudar-les a desenvolupar tot el seu potencial a la ciutat.

Tots els sectors hi seran representats

La fira oferirà de nou una gran varietat d’expositors. S’hi podran trobar empreses, institucions i entitats vinculades a molts sectors diversos, com per exemple el financer, amb Banc Sabadell com a principal representant i sponsor prèmium de l’esdeveniment. També es proporcionaran serveis legals, com en el cas d’Entre Trámites, i de suport a la mobilitat internacional, amb empreses com Eres Relocation.

El sector públic hi estarà representat de diverses maneres. El desenvolupament professional estarà impulsat per Barcelona Activa, l’agència de desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Barcelona. També es podran conèixer espais i serveis municipals, com el Tibidabo, el Zoo de Barcelona o el Bicing, a través de B:SM – Barcelona Serveis Municipals. I, finalment, l’Institut Barcelona Esports hi serà present per difondre l’oferta esportiva de la ciutat.

Turisme de Barcelona i la Diputació de Barcelona també hi presentaran iniciatives d’utilitat per a la comunitat internacional, com el programa Barcelona és molt més, mentre que Mercats de Barcelona difondrà el seu paper a la ciutat i la seva agenda d’activitats.

Hi haurà entitats del sector mèdic, com l’HLA Clínica Internacional Barcelona, i del sector educatiu, representat per la Barcelona International Schools Association (BISA) i algunes de les escoles internacionals que la conformen.

També s’hi trobaran entitats del sector cultural, com Biblioteques de Barcelona, el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, l’Institut Confuci o l’Institut de Cultura de Barcelona. Donar a conèixer aquestes entitats culturals contribueix a la integració dels nouvinguts a la ciutat, per tal que la visquin com un barceloní més.

Diverses entitats de gran rellevància empresarial i social participen a l’esdeveniment any rere any. És el cas de les Cambres de Comerç Europees, la fundació Mobile World Capital Barcelona i la Cambra LGTBI+ de Catalunya.

Per descomptat, algunes de les xarxes d’expatriats més importants de la ciutat també en formaran part. S’hi podran trobar associacions d’àmbit internacional ja habituals com SIETAR Spain. I, a més a més, l’actualitat de la ciutat també estarà representada per mitjans de comunicació especialitzats com Catalan News.

Consulta totes les organitzacions que participaran al Barcelona International Community Day el 28 de setembre. Aconsegueix la teva entrada gratuïta, i aprofita per fer contactes i trobar noves oportunitats!