Visita guiada "IMPERIVM"

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu d'Arqueologia de Catalunya.
Activitats relacionades de l'exposició::
Exposició 'IMPERIVM, històries romanes'.

Vine a visitar la nova exposició permanent del MAC:  IMPERIVM. Històries romanes de la mà d'experts i descobreix els pilars que fonamentaven l'imperi romà a través d'una col·lecció amb peces d'arreu del territori català i mediterrani. 

La nova exposició permanent del MAC-Museu d’Arqueologia de Catalunya,  IMPERIVM. Històries romanes, és una guia cap a la descoberta i el coneixement de la civilització romana a través de les històries de diferents habitants de l’imperi romà, dels seus neguits i anhels, que en primera persona expressaran l’experiència de com es vivia un món complex i divers, però al mateix temps global i integrador.

El context d’aquestes històries el trobarem en els diferents àmbits que ens parlaran de manera general, oberta i transversal, dels temes substancials que conformaven la civilització i la cultura romanes, com ara els principis i les manifestacions del poder, les creences, l’estructura social, l’oci, el treball... A través de la presentació i el diàleg amb els objectes i recursos de l’exposició, el visitant podrà reconèixer i copsar l’essència de Roma, així com la projecció del seu poder i la seva cultura durant gairebé més de 700 anys, per tota la Mediterrània i Europa.

Museu d'Arqueologia de Catalunya

Adreça:
Passeig de Santa Madrona, 39*41
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Museu d'Arqueologia de Catalunya
Quan
Des de 19/05/2024 al 28/07/2024

Phone number

Tel.:
934232149

You may also be interested in...