Degustació "Maridatge de cervesa amb xocolata"

Enrere

Primer es tasta la xocolata, després la cervesa artesanal oportuna i, finalment, el maridatge d’ambdós productes. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques de la cervesa, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu de la Xocolata.

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Adreça:
Carrer del Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
Quan
Des de 04/02/2024 al 19/05/2024

Telèfon

Tel.:
932687878
Fax:
932687879

You may also be interested in...