Professora: Victòria Garcia
La prevenció és fonamental per a disminuir el risc de patir problemes de salut. Des del punt de vista de la nutrició, hi ha estudis científics que corroboren que la relació entre alguns aliments i errors en els hàbits alimentaris poden fomentar el desenvolupament de certes malalties. Coneixerem els efectes preventius que tenen els anomenats aliments terapèutics, les seves propietats nutricionals i els beneficis dels canvis vitals que ens poden arribar a generar en elnostre organisme. Complementarem la teoria amb la pràctica en l’elaboració de menús en els quals aquesta alimentació estigui present.
Days | Hours | Preus | Observation | |
---|---|---|---|---|
Dijous |
de 17.00 h a 18.30 h |
Entrada general: 94.04 €
Reducció i subvenció dels imports als tallers: per a més informació, adreceu-vos al mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Do you own this website? |
← | Move left |
→ | Move right |
↑ | Move up |
↓ | Move down |
+ | Zoom in |
- | Zoom out |
Do you own this website? |