Barcelona dedica un carrer a l’agent de la Guàrdia Urbana Juan Miguel Gervilla

21/12/2020 - 13:21

A partir d’ara i en homenatge al servei prestat a la ciutat, l’antic carrer de l’Institut Frenopàtic del districte de les Corts passarà a ser el carrer de Juan Miguel Gervilla Valladolid.

Diumenge 20 de desembre es va celebrar un acte d’homenatge i reconeixement a l’agent Juan Miguel Gervilla, a qui la banda terrorista ETA va matar el 20 de desembre de l’any 2000,  fa vint anys, mentre exercia funcions d’ordenació i regulació del trànsit.

L’acte d’enguany, però, ha estat el més especial perquè a partir d’ara el districte de les Corts tindrà una placa nova, i l‘antic carrer de l’Institut Frenopàtic, situat entre la gran via de Carles III i el carrer de les Corts, passarà a ser el carrer de Juan Miguel Gervilla Valladolid. Aquest no es tracta de l’únic reconeixement que li ha fet la ciutat de Barcelona, ja que des de l’any 2010 la Comissaria de la Guàrdia Urbana de les Corts s’anomena Seu Lluch – Gervilla.

L’agent Gervilla es va incorporar a la Guàrdia Urbana de Barcelona l’1 de maig de l’any 1986. Sempre va prestar servei a la Unitat Territorial de les Corts, excepte durant el període comprès entre el 17 de juny de 1991 i el 2 de març de 1994, que va prestar servei a la Unitat Territorial de l’Eixample.

Les seves funcions a la Unitat Territorial de les Corts consistien en l’ordenació i regulació de trànsit a la zona de la Diagonal del districte de les Corts, i durant la seva trajectòria professional va rebre una felicitació del cap de la divisió i dues del cap de la unitat.

Galeria fotogràfica