Districte deles Corts

Pausa

Barcelona des de casa

Informació general sobre la Covid-19. #EnsEnSortirem

Estimat Diari BCN

Barcelona des de casa als ulls dels infants. Participa-hi!

El comerç de proximitat de les Corts s’adapta a la situació de la Covid-19

En un moment com el que estem vivint, el comerç de proximitat segueix actiu i s’adapta a la situació per oferir els seus productes i serveis al veïnat de les Corts. Consulta els comerços dels diferents eixos comercials del districte que podràs trobar oberts en aquest periode d’estat d’alarma, i en quins horaris.

#desdecasa Decidim Barcelona

La plataforma decidim.barcelona es posa al servei de totes i tots perquè tinguem un espai digital on puguem ajudar-nos, trobar-nos i compartir

Cultura des de casa

Informa't de totes les activitats culturals que pots gaudir des de casa: exposicions virtuals, música, teatre, literatura i moltes coses més.

Biblioteques tancades, EBibliocat obert

Hi podeu trobar més de 100.000 títols en diferents formats i temàtiques, disponibles en català, castellà, francès, anglès i alemany.

Cancel·lades les sessions presencials dels Pressupostos Participatius, però segueix el procés en línia!

Atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries i de Agència de Salut Pública de Barcelona, les trobades presencials per plantejar propostes al Programa d’Actuació del Districte i el Pressupost participatiu s'han anul·lat per contenir la transmissió del coronavirus, però el procés participatiu continua a Decidim.Barcelona.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de les Corts al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

“Barcelona des de casa”, el web d’informació, recursos i cures per fer front a la Covid-19

26/03/2020 - 19:03

Covid-19. L’espai digital aplega totes les mesures municipals engegades amb motiu de l’estat d’alarma.

Busca el comerç obert al teu barri a Botigues Obertes

06/04/2020 - 12:20

Comerç. Botigues obertes és una plataforma online de servei a la ciutat, creada i gestionada per Barcelona Comerç i totalment gratuïta.

Recomanacions del Konsulta’m per passar millor el confinament

04/04/2020 - 23:59

Salut. El servei de suport psicològic per a joves i adolescents vol emfatitzar quatre recomanacions clau perquè la joventut passi de la millor manera possible la situació provocada per la Covid-19.

La Guàrdia Urbana ret homenatge als treballadors dels mercats municipals reconeixent el servei que fan per a garantir l’abastament alimentari

04/04/2020 - 15:38

Patrulles del cos uniformat han fet sonar les sirenes i han encès llums davant mercats de tots els districtes per tal de retre homenatge als treballadors i treballadores dels mercats municipals.

Autobusos solidaris per transportar pacients dels hospitals als espais de confinament

03/04/2020 - 15:27

Covid-19. Més de dos-cents conductors i conductores de TMB s’han ofert voluntàriament a col·laborar en la logística de l’emergència sanitària a Barcelona.

Guia de recomanacions i recursos d’atenció telefònica per a persones cuidadores

03/04/2020 - 14:04

COVID-19. L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Espai Barcelona Cuida, ha publicat una guia de recomanacions i recursos d’atenció telefònica dirigida a persones que cuiden persones malaltes o dependents.

Com pots contactar amb els serveis d'habitatge?

03/04/2020 - 13:41

Habitatge. T’expliquem com pots fer tràmits concrets i contactar amb l’Institut Municipal d’Habitatge mentre duri l’estat d’alarma pel coronavirus

Arriben 12 tones de material per protegir el personal dels serveis essencials

02/04/2020 - 14:56

Covid-19. El material, que s’ha comprat a la Xina, cobreix les necessitats d’aproximadament quatre setmanes.

Us pot interessar

Webs d'interès