Districte deles Corts

Les Corts ret homenatge a Ernest Lluch

Veí del districte, Lluch va ser assassinat fa vint anys a l'aparcament del seu domicili de l'avinguda Xile. Aquest dissabte 28 de novembre, el Districte de les Corts celebra un acte d'homenatge en record a aquest referent polític català, en col·laboració amb la Fundació Ernest Lluch i la Fundació Victoria de los Ángeles.

Les Corts celebra un nou Consell de Districte a distància el 3 de desembre

El Plenari serà a les 16.30 h. El seguiment es podrà fer per streaming a través de la pàgina web del districte, o des del canal YouTube. Consulta com enviar les teves peticions.

 

Els centres cívics i equipaments de les Corts segueixen actius amb activitats en línia

Els quatre centres cívics del districte han aturat les seves activitats i serveis presencials, però segueixen treballant des de casa amb diverses propostes. Pots seguir-los per les xarxes socials o a través dels webs!

Noves mesures contra la covid-19 a Barcelona decretades pel Procicat

No es pot entrar ni sortir de Catalunya, excepte en casos d’urgència sanitària, per motius laborals, per tenir cura de persones vulnerables, retorn al domicili habitual i altres causes de força major degudament justificades. A més, durant el cap de setmana tampoc es pot entrar ni sortir del municipi des de les 6 h de divendres fins a les 6 h de dilluns, amb les mateixes excepcions. 

Les Corts habilita el centre cívic Tomasa Cuevas-Les Corts per a la campanya de vacunació de la grip

A les Corts, s’ha cedit un espai al Centre cívic Tomasa Cuevas – Les Corts (c. Dolors Masferrer,  33) a partir del 20 d’octubre, amb el suport del personal del Centre d’Atenció Primària Montnegre. Consulta els horaris i com demanar cita prèvia. 

‘Barcelona mai s’atura’, una guia amb tots els serveis per reactivar l’economia

Davant la crisi econòmica provocada per la covid-19, s’ha editat la guia ‘Barcelona mai s’atura: Guia pràctica de serveis’, un material pràctic que reuneix 55 mesures que ha engegat el consistori sobre ajuts i iniciatives que donen suport al teixit empresarial, emprenedor i econòmic de la ciutat.

 

Serveis mínims de l'OAC de les Corts per obres de millora

A partir de l’1 d’octubre, l’OAC de les Corts, situada a la Seu del Districte, quedarà en serveis mínims a causa de les obres de millora. 

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

El Districte de les Corts presenta sis rutes per redescobrir el territori d’una manera singular

Les rutes estan disponibles en PDF i de forma gratuïta al web. Són la ruta del barri de les Corts, ruta del barri de Pedralbes, ruta del barri de la Maternitat i Sant Ramon, ruta esportiva, ruta feminista i ruta d'art en Diagonal. 

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de les Corts al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

La màgia d'un Nadal diferent arriba a les Corts

20/11/2020 - 15:12

El districte celebra les festes nadalenques amb una cinquantena d'activitats adaptades a les noves circumstàncies, moltes d'elles virtuals i d'altres amb reserva prèvia. Consulta'n el programa.

Les Corts ret homenatge a Ernest Lluch

20/11/2020 - 11:23

Aquest dissabte 28 de novembre, el Districte de les Corts celebra un acte d'homenatge en record a aquest referent polític català, que es podrà seguir en directe per streaming.

El Mercat de Pedralbes dona la benvinguda a un Nadal diferent

10/11/2020 - 09:47

Sota unes circumstàncies excepcionals per la covid-19, el diumenge 29 de novembre l'Associació de veïns i veïnes de Pedralbes organitza el seu tradicional Mercat solidari de Nadal.

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Barcelona posa l'accent en el dret a la vida independent per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2020

27/11/2020 - 12:00

Una Betamapathon pel districte de les Corts i vídeos amb l'experiència de tres joves que viuen al pis d'aprenentatge per una vida independent, són algunes de les activitats que podreu trobar al programa.

Un PAM extraordinari per respondre a la pandèmia i rellançar la ciutat

26/11/2020 - 21:37

PAM. Propostes contundents per liderar la recuperació i configurar un model econòmic més just i sostenible.

Convocades Comissions consultives telemàtiques el 30 de novembre

26/11/2020 - 15:22

La sessió començarà a les 17 h i es podrà seguir en directe per streaming al web del Districte o per Youtube.

Les Corts celebra un nou Consell de Districte a distància el 3 de desembre

26/11/2020 - 15:06

El Plenari serà a les 16.30 h. El seguiment es podrà fer per streaming a través de la pàgina web del districte, o des del canal YouTube.

El dimarts 1 de desembre se celebra el Consell ciutadà de les Corts en format virtual

26/11/2020 - 14:30

El dimarts 1 de desembre a les 18 h, se celebra el Consell ciutadà de forma telemàtica.

Agenda

Exposició 'Monestir de Pedralbes. Els tresors del monestir'

L´exposició presenta, després d´una extensa i exhaustiva tasca de restauració i conservació, una col·lecció única d´obres d´art, mobiliari i objectes litúrgics i seculars procedents del tresor del monestir.

Quan:
Acte Permanent
On:
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Rutes per les Corts

Podeu trobar disponible sis rutes, tres d´elles territorials per descobrir els diferents barris, i tres temàtiques, una feminista, una esportiva i la ruta de l´art per l´avinguda Diagonal.

Quan:
Acte Permanent
On:
A través de la web del districte

Us pot interessar

Webs d'interès