Districte deles Corts

Pausa

Comença la presentació de candidatures per l'elecció del Cortsenc i Cortsenca d'Honor 2020

Les entitats poden presentar les seves candidatures del 3 al 23 de juny. Podran presentar un màxim de dues candidatures.

   

Descobreix l'oferta comercial de proximitat del districte!

Necessites producte fresc per fer un bon dinar? Vols anar a la perruqueria o a un centre de bellesa? Tens infants que vulguin passar-ho bé aprenent idiomes? Saps que tot això, i molt més, ho tens a tocar de casa? Mira, mira, et descobrim l'oferta comercial de proximitat del districte de les Corts! 

 

Ens en sortirem

Consulteu tota la informació sobre el procés de desconfinament a la ciutat, els consells de salut, higiene i seguretat i les mesures de suport econòmic i social impulsades per l’Ajuntament.

#Ensensortirem.

Ara més que mai, amb el comerç del barri guanya les Corts!!

El Districte llança una campanya per incentivar la compra al comerç local, amb la participació de les cinc associacions i eixos comercials de les Corts.

Busca el comerç obert al teu barri a Botigues Obertes

Barcelona Comerç ha posat en marxa la plataforma www.botiguesobertes.barcelona, des d'on s'informa dels comerços que es mantenen oberts a la ciutat de Barcelona, i al districte de les Corts, des de la declaració de l'estat d'alarma, així com aquells que ofereixen serveis de venda online.

 

Els centres cívics de les Corts segueixen oberts #desdecasa

La xarxa de centres cívics de Barcelona, tot i que els equipaments van tancar les portes el 13 de març, segueix oberta virtualment a través de les xarxes socials, des de les quals ofereix activitats i propostes de tot tipus: per a infants, per cultivar una afició, per fer una mica d’exercici, per veure un espectacle, per cuinar o per escoltar un concert.

 

#desdecasa Decidim Barcelona

La plataforma decidim.barcelona es posa al servei de totes i tots perquè tinguem un espai digital on puguem ajudar-nos, trobar-nos i compartir

Biblioteques tancades, EBibliocat obert

Hi podeu trobar més de 100.000 títols en diferents formats i temàtiques, disponibles en català, castellà, francès, anglès i alemany.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de les Corts al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

La Setmana del Medi Ambient se celebra de forma virtual

03/06/2020 - 11:39

Com cada any, el centre cívic Can Deu, a través de l'Aula d'Educació ambiental, celebra la Setmana del Medi Ambient, enguany adaptada a les circumstàncies. El divendres 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient.

Comença la presentació de candidatures per l'elecció del Cortsenc i Cortsenca d'Honor 2020

02/06/2020 - 13:30

Les entitats poden presentar les seves candidatures del 3 al 23 de juny. Podran presentar un màxim de dues candidatures.

A les Corts, el comerç és segur!

02/06/2020 - 09:57

Els eixos i associacions comercials de les Corts vetllen per fer els comerços més segurs amb la implantació de les mesures d'higiene i prevenció fixades per les autoritats sanitàries

La inclusió de persones amb problemes de salut mental a les activitats esportives, a la següent sessió formativa de l'Esport Inclou

29/05/2020 - 12:45

Esport Inclou. L'Esport Inclou segueix molt present a la ciutat i la propera sessió formativa s'adapta al moment i serà també online, el proper 9 de juny

Descobreix l'oferta comercial de proximitat del districte!

28/05/2020 - 11:05

La nova campanya per incentivar la compra al comerç local del Districte inclou un mapa de l'oferta comercial de les cinc associacions comercials del territori, amb els 149 comerços que ja s'han adherit.

Corpus 2014

El Corpus de Barcelona celebrarà els 700 anys amb una programació virtual

28/05/2020 - 10:23

De l'11 al 14 de juny Barcelona celebrarà el Corpus 2020, marcat pel 700 aniversari i per un nou format: TV Corpus de Butxaca.

Protecció del petit comerç amb ajuts per abaixar els lloguers comercials

26/05/2020 - 17:22

Covid-19. Incentius de 600 o 1.200 euros als propietaris que redueixin sensiblement el lloguer als arrendataris de locals comercials.

Ara més que mai, amb el comerç del barri guanya les Corts!!

05/05/2020 - 14:18

El Districte llança una campanya per incentivar la compra al comerç local, amb la participació de les cinc associacions i eixos comercials de les Corts.​

Us pot interessar

Webs d'interès