Districte deles Corts

Pausa

El Sant Jordi arriba a les Corts ple d'amor i cultura

Cavallers i cavalleresses, princeses i dracs, roses encantades... la llegenda de Sant Jordi es transmet de generació en generació i hi ha qui l'adapta als nous temps, amb princeses que lluiten, cavallers que s'enamoren, dracs que són bons i roses que neixen de l'amor. A les Corts, sigui com sigui, la diada de Sant Jordi és viu amb molta intensitat!

Horaris de Setmana Santa al districte

Consulta les modificacions d'horari dels diversos equipaments del districte amb motiu de la Setmana Santa, dels centres cívics, biblioteques, equipaments juvenils, casals de gent gran...

Nova sala d'estudi a la biblioteca Montserrat Abelló

El districte compta amb una nova sala d'estudi, la sala de la biblioteca Montserrat Abelló! Disponible de dilluns a dijous, de 21 a 00 h!! No tens excusa!

Esport, apoderament, art i cultura: un segon trimestre d'activitats per a les dones de les Corts

Aquestes són les activitats per a dones de les Corts, organitzades per la Taula de dones de les Corts, els centres cívics, el PIAD del districte, les biblioteques i per l'espai d'adolescents. No te'n perdis cap!

Arriba una primavera farcida d'activitats per als joves

Els equipaments juvenils de les Corts proposen tallers, concerts, teatre, música i molta diversió per als mesos d'abril a juny. Segur que hi ha quelcom per a tu!

Les Corts dedica tres mesos a les dones republicanes

Amb el memoràndum “República i feminismes. Drets i lluites de dones icòniques”, el Districte de les Corts vol apropar, al barri i al gruix de la població, models de dones precursores, transgressores i compromeses amb diferents causes socials que han deixat una empremta en la realitat del nostre gènere avui en dia.

Entra en funcionament la zona d’ús esportiu més gran de Barcelona al parc de la Bederrida

El nou espai, de prop de 7.000 m2, ha obert les portes aquest dilluns 25 de febrer i s'hi pot practicar, de forma lliure i gratuïta, tennis taula, atletisme, futbol i bàsquet.

'Les Veus de l'Ànima' al Monestir de Pedralbes

El cicle de concerts lírics Les Veus de l’Ànima ha convidat a artistes de primer nivell que ens faran descobrir amb el seu art una nova dimensió del Monestir de Pedralbes, un espai únic com a escenari d’aquest cicle

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de les Corts al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

La Diagonal, preparada per la 8a Fira de Sant Jordi

16/04/2019 - 10:11

Durant tot el dia de Sant Jordi, la Diagonal s'omple de parades, activitats i actuacions per gaudir de la diada. No te'n perdis ni una!

Jocs medievals, roses i llibres al Sant Jordi Medieval de Sant Ramon Nonat

11/04/2019 - 12:07

De 16.30 a 19.30 h, el Sant Jordi es viu a l'avinguda Sant Ramon Nonat amb activitats i tallers a càrrec de les entitats i els equipaments del barri. No te'n perdis ni una!

Tall de trànsit amb motiu del Sant Jordi Medieval

11/04/2019 - 11:34

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi a l’avinguda Sant Ramon Nonat, comuniquem les següents afectacions al trànsit per al proper 23 d'abril de 2019.

El pati de l'escola Pau Romeva, obert durant Setmana Santa

09/04/2019 - 09:09

Aquestes vacances de primavera, torneu al cole! El pati de l'escola Pau Romeva estarà obert del 15 al 22 d'abril.

Presentat el futur Monument de la Presó de Dones de les Corts

17/04/2019 - 09:18

L'acte, juntament amb la descoberta del faristol a Clara Campoamor, estaven emmarcats dins el cicle d'activitats de la Primavera Republicana, que se celebra per quart any a la ciutat, amb concerts, teatre, cinema i debats, entre d'altres.

Més de 600 alumnes participen a la Fira d’experimentació al CosmoCaixa

16/04/2019 - 16:38

Durant la jornada, els infants han experimentat amb els projectes creats pels seus docents i els d’altres centres educatius.

Què vol dir i d’on prové el costum de la mona de Pasqua?

15/04/2019 - 09:02

Setmana Santa 2019. La mona és una de les tradicions més arrelades de la Pasqua però també la que té uns orígens i un significat més incerts

El Torneig Comte de Godó torna a comptar amb l'Espai d'Inclusió

11/04/2019 - 14:45

La 67a edició del campionat tornarà a comptar amb una brigada sostenible dins el marc de l'Espai d'Inclusió de les Corts, i incorpora un equip d'auxiliars de serveis.

Agenda

Activa’t als parcs de Barcelona!

Durant tot l’any els parcs de la ciutat ofereixen activitats esportives a l’aire lliure, com ara tai-txi, txi-kung, caminades i exercicis de memòria.

Quan:
Acte Permanent
On:
Parc de la Ciutadella

Exposició 'Murals divins', al Monestir de Pedralbes

A partir del 22 de juny, el Monestir de Pedralbes ofereix aquesta exposició temporal, coincidint amb la reobertura de la capella de Sant Miquel.

Quan:
Del 22/06/2018 al 30/04/2019
On:
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Exposició 'Maldito plástico'

Exposició de dotze obres creades per Kristina Sabaite i Ana Lorente, artistes establertes a Barcelona, sobre l’impacte negatiu que té el plàstic per al medi ambient.

Quan:
Del 01/04/2019 al 30/05/2019
On:
Centre Cívic Can Deu

Exposició "Poegrafies" , a càrrec de Miriam G. Troncho i poemes de Rodolfo del Hoyo

Exposició amb fotografies de Miriam G. Troncho i poemes de Rodolfo del Hoyo.

Quan:
Del 01/03/2019 al 30/04/2019
On:
Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart

Us pot interessar

Webs d'interès