Districte deles Corts

Les Corts habilita el centre cívic Tomasa Cuevas-Les Corts per a la campanya de vacunació de la grip

A les Corts, s’ha cedit un espai al Centre cívic Tomasa Cuevas – Les Corts (c. Dolors Masferrer,  33) a partir del 20 d’octubre, amb el suport del personal del Centre d’Atenció Primària Montnegre. Consulta els horaris i com demanar cita prèvia. 

Els centres cívics segueixen a prop, però amb restriccions

Els centres cívics de Barcelona mantenen les portes obertes tot i que se suspenen les activitats presencials de caràcter cívic i comunitari. Els tallers passaran a impartir-se en línia i es manté la programació cultural.

‘Barcelona mai s’atura’, una guia amb tots els serveis per reactivar l’economia

Davant la crisi econòmica provocada per la covid-19, s’ha editat la guia ‘Barcelona mai s’atura: Guia pràctica de serveis’, un material pràctic que reuneix 55 mesures que ha engegat el consistori sobre ajuts i iniciatives que donen suport al teixit empresarial, emprenedor i econòmic de la ciutat.

 

Serveis mínims de l'OAC de les Corts per obres de millora

A partir de l’1 d’octubre, l’OAC de les Corts, situada a la Seu del Districte, quedarà en serveis mínims a causa de les obres de millora. 

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

El Districte de les Corts presenta sis rutes per redescobrir el territori d’una manera singular

Les rutes estan disponibles en PDF i de forma gratuïta al web. Són la ruta del barri de les Corts, ruta del barri de Pedralbes, ruta del barri de la Maternitat i Sant Ramon, ruta esportiva, ruta feminista i ruta d'art en Diagonal. 

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de les Corts al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Reconeixement internacional als hotels Salut

24/10/2020 - 10:09

Covid-19. El projecte ha estat finalista als City Responsible Tourism Awards de la World Travel Market i als City Nation Place Awards.

Pla de digitalització dels mercats

Els mercats municipals es digitalitzen amb una botiga virtual

23/10/2020 - 15:27

Mercats. El Pla de digitalització dels mercats vol actualitzar els sistemes de venda i de gestió i millorar la resposta a les noves necessitats de la ciutadania.

Els 43 mercats municipals tindran un marketplace comú per vendre els seus productes

23/10/2020 - 11:46

Serà el gran mercat online de Barcelona, on els professionals de les més de 2.000 establiments dels mercats de la ciutat podran mostrar els seus productes, serveis i ofertes, fer les transaccions corresponents i gestionar les comandes.

Aposta per l’administració electrònica per atendre la ciutadania

22/10/2020 - 13:14

Ajuntament. S’adapten i es creen nous tràmits a l’Oficina Virtual que abans només eren accessibles de manera presencial.

Bona acollida del Festival Circorts 2020

22/10/2020 - 12:28

El veïnat de les Corts va poder gaudir durant tres dies d'una desena d'espectacles circenses, sota les mesures higièniques i de seguretat per la covid-19.

Posa el teu “Comerç a punt”

21/10/2020 - 14:10

Comerç. Comença el període d’inscripcions al programa d’assessorament als establiments comercials de proximitat “Comerç a punt” impulsat per la Direcció de Comerç i Barcelona Activa.

Els centres cívics segueixen a prop, però amb restriccions

21/10/2020 - 10:19

Cultura. Els equipaments de les Corts (CC Can Deu, CC Joan Oliver 'Pere Quart', CC Josep M. Trias i Peitx i CC Tomasa Cuevas-Les Corts) continuen oberts, però amb restriccions.

Protegim les escoles entorns escolars pacificats

Pacificació i entorns més segurs a cinc centres educatius de les Corts

21/10/2020 - 09:50

Protegim les escoles. Durant el 2021 es pacificaran els entorns de 53 escoles, que se sumen a les 25 en les quals ja s’està actuant aquest 2020. Cinc de les noves actuacions seran al districte de les Corts.

Agenda

Sense resultats

Us pot interessar

Webs d'interès