Districte deles Corts

Pausa

Tot a punt per una gran Festa Major de les Corts 2022!

Prepareu-vos que del 30 de setembre al 12 d'octubre, les Corts s'omple de festa! El districte de les Corts escalfa motors i recupera la seva Festa Major amb tota la seva esplendor! Organitzada pel Districte de les Corts i les entitats i equipaments del territori, torna sense cap restricció per la covid-19, amb tretze dies de festa, més de 250 activitats per a tots els gustos i edats, i més d’una trentena d’espais de festa per tot el territori.

Laia Palau, una pregonera de campionat!

Després de gairebé un any d’anunciar la seva retirada com a jugadora, enguany el districte de les Corts compta amb una pregonera de campionat: la Laia Palau, exjugadora de bàsquet i internacional amb la selecció espanyola. El pregó serà dissabte 1 d'octubre, a les 19 h.

 

La cultura popular i el foc tornen amb força a la Festa Major 2022!

La Diada castellera, bèsties, gegants i gegantes, espectacles de foc, tabalers, sardanes, havaneres, falcons i mostra de bestiari festiu! No et perdis cap activitat!

 

Talls de trànsit durant el primer cap de setmana de Festa Major

Amb motiu d'algunes activitats de la Festa Major de les Corts, us informem de les següents afectacions al trànsit.

 

Aconseguir una bona convivència durant les festes és cosa de tothom

Aconseguir una bona convivència durant les festes és cosa de tots i de totes: respecte al veïnat, carrers nets, i, sobretot, volem una festa major no sexista, sense cap tipus de violència ni discriminació, i amb respecte i consciència sobre el consum d’alcohol.

 

El projecte de cures Vila Veïna s’estén al barri de la Maternitat i Sant Ramon

A partir del 12 de setembre, la Maternitat i Sant Ramon tindrà un espai físic des del qual donar resposta a les necessitats vinculades a la cura que tingui el veïnat. 

 

El districte de les Corts reedita el plànol turístic amb nous itineraris

El plànol incorpora tres nous punts d’interès: l’espai de memòria de lala Presó de Dones, l’espai de les Catorze Roses al parc de Cervantes, i el Pati Geològic de la Facultat de Geologia de la UB, i una nova secció d’Imprescindibles.

Campanya per fomentar el civisme i la tinença responsable de gossos als jardins de la Maternitat

La campanya està impulsada pel Districte de les Corts amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, responsable de la gestió i el manteniment d’aquest espai públic.

'Amb cara i ulls', la nova campanya per impulsar el comerç de proximitat de Barcelona

Amb la campanya, l’Ajuntament de Barcelona posa l’accent en les persones que hi ha darrere el taulell i les barres dels establiments de la ciutat. 

Coneix l'estat d'obres del districte de les Corts

Vols saber quines sobre les obres que s'estan fent a cadascun dels barris? Saps quins arranjaments i obres ja estan finalitzades? I quines es faran en els propers mesos?

 

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de les Corts al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Comença la Festa Major de les Corts 2022!

15/09/2022 - 12:23

El districte de les Corts escalfa motors i recupera la Festa Major amb tota la seva esplendor! Del 30 de setembre al 12 d'octubre, tretze dies de festa, més de 250 activitats per a tots els gustos i edats, i més d’una trentena d’espais de festa.

Aconseguir una bona convivència durant les festes és cosa de tothom

30/09/2022 - 09:45

Aconseguir una bona convivència durant les festes és cosa de tothom: respecte al veïnat, carrers nets, i, sobretot, una festa major no sexista, sense cap tipus de violència ni discriminació, i amb consciència sobre el consum d’alcohol.

La festa major omple les Corts de música de tots els estils

29/09/2022 - 14:51

Música clàssica, joves talents, música electrònica i sons d'ahir i d'avui es donen cita a la Festa Major de les Corts 2022. Mireu quants concerts i escenaris diferentes!

Portes obertes i rutes per celebrar la Festa Major

29/09/2022 - 14:37

El veïnat podrà conèixer els Pavellons Güell i el Monestir de Pedralbes, i redescobrir el districte amb quatre rutes.

El comerç també està de Festa Major

29/09/2022 - 11:44

Com cada any, el teixit comercial de les Corts està implicat en la organització de la festa amb activitats, fires i mostres de comerç.

Talls de trànsit durant el primer cap de setmana de Festa Major

29/09/2022 - 11:29

Amb motiu d'algunes activitats de la Festa Major de les Corts, us informem de les següents afectacions al trànsit.

Aurora Peña i el Trio Atria protagonitzen el concert líric de Festa Major

29/09/2022 - 10:22

El dimecres 12 d'octubre, l'Auditori AXA es tornarà a omplir de gom a gom per acollir el tradicional concert líric de Festa Major. Cal recollir la invitació a la Seu del Districte.

La cultura popular i el foc tornen amb força a la Festa Major 2022!

29/09/2022 - 09:53

La Diada castellera, bèsties, gegants i gegantes, espectacles de foc, tabalers, sardanes, havaneres, falcons i mostra de bestiari festiu! No et perdis cap activitat!

Agenda

Exposició "Tomasa Cuevas"

El centre cívic Tomasa Cuevas acull una exposició permanent que convida a fer un recorregut per la vida de Tomasa Cuevas.

Quan:
Acte permanent
On:
Centre Cívic Tomasa Cuevas - Les Corts

Exposició permanent sobre la memòria històrica i industrial de la Colònia Castells

Els carrers Montnegre i Equador acullen una exposició permanent sobre la memòria històrica i industrial de la Colònia Castells.

Quan:
Acte permanent
On:
Als carrers Montnegre amb Equador

Exposició 'Fundació Suñol'

Exposició Fundació Suñol. L'exposició, a més d’obres d’artistes històrics, comptarà amb les obres de nova producció d’artistes actuals. De l'1 al 31 d'octubre, al vestíbul de la biblioteca

Quan:
01/10/2022
On:
Biblioteca Montserrat Abelló

Exposició 'Monestir de Pedralbes. Els tresors del monestir'

L´exposició presenta, després d´una extensa i exhaustiva tasca de restauració i conservació, una col·lecció única d´obres d´art, mobiliari i objectes litúrgics i seculars procedents del tresor del monestir.

Quan:
Acte permanent
On:
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Us pot interessar

Webs d'interès