Districte deles Corts

Pausa

Descobreix l'oferta comercial de proximitat del districte!

Necessites producte fresc per fer un bon dinar? Vols anar a la perruqueria o a un centre de bellesa? Tens infants que vulguin passar-ho bé aprenent idiomes? Saps que tot això, i molt més, ho tens a tocar de casa? Mira, mira, et descobrim l'oferta comercial de proximitat del districte de les Corts! 

 

Ens en sortirem

Consulteu tota la informació sobre el procés de desconfinament a la ciutat, els consells de salut, higiene i seguretat i les mesures de suport econòmic i social impulsades per l’Ajuntament.

#Ensensortirem.

Ara més que mai, amb el comerç del barri guanya les Corts!!

El Districte llança una campanya per incentivar la compra al comerç local, amb la participació de les cinc associacions i eixos comercials de les Corts.

Busca el comerç obert al teu barri a Botigues Obertes

Barcelona Comerç ha posat en marxa la plataforma www.botiguesobertes.barcelona, des d'on s'informa dels comerços que es mantenen oberts a la ciutat de Barcelona, i al districte de les Corts, des de la declaració de l'estat d'alarma, així com aquells que ofereixen serveis de venda online.

 

Els centres cívics de les Corts segueixen oberts #desdecasa

La xarxa de centres cívics de Barcelona, tot i que els equipaments van tancar les portes el 13 de març, segueix oberta virtualment a través de les xarxes socials, des de les quals ofereix activitats i propostes de tot tipus: per a infants, per cultivar una afició, per fer una mica d’exercici, per veure un espectacle, per cuinar o per escoltar un concert.

 

El comerç de proximitat de les Corts s’adapta a la situació de la Covid-19

En un moment com el que estem vivint, el comerç de proximitat segueix actiu i s’adapta a la situació per oferir els seus productes i serveis al veïnat de les Corts. Consulta els comerços dels diferents eixos comercials del districte que podràs trobar oberts en aquest periode d’estat d’alarma, i en quins horaris.

#desdecasa Decidim Barcelona

La plataforma decidim.barcelona es posa al servei de totes i tots perquè tinguem un espai digital on puguem ajudar-nos, trobar-nos i compartir

Biblioteques tancades, EBibliocat obert

Hi podeu trobar més de 100.000 títols en diferents formats i temàtiques, disponibles en català, castellà, francès, anglès i alemany.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de les Corts al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Descobreix l'oferta comercial de proximitat del districte!

28/05/2020 - 11:05

La nova campanya per incentivar la compra al comerç local del Districte inclou un mapa de l'oferta comercial de les cinc associacions comercials del territori, amb els 149 comerços que ja s'han adherit.

Celebrem el Dia Internacional del Joc apostant per una ciutat jugable

28/05/2020 - 09:04

La situació de confinament provocada per la crisi de la covid-19 ens ha fet valorar més que mai la importància del joc a l’aire lliure i a l’espai públic i de poder gaudir del carrer com a espai de joc.

Protecció del petit comerç amb ajuts per abaixar els lloguers comercials

26/05/2020 - 17:22

Covid-19. Incentius de 600 o 1.200 euros als propietaris que redueixin sensiblement el lloguer als arrendataris de locals comercials.

Iniciem la fase 1 de desconfinament amb corresponsabilitat

25/05/2020 - 19:47

Covid-19. Comencem la nova fase de desconfinament amb mesures noves en comerços, terrasses, platges, parcs i serveis municipals.

serveis infància

Cap infant sense estiu!

25/05/2020 - 18:16

Infància. Les beques per a activitats d’estiu no tenen limitació pressupostària.

Tecnologia, persones, ordinador

Ajut per a les persones autònomes afectades per la covid-19

25/05/2020 - 15:56

Covid-19. El termini per sol·licitar el complement de 300 euros del programa Autòno+ Barcelona s’acaba el 30 de setembre.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana de les Corts reobre només amb cita prèvia

25/05/2020 - 13:08

Informació. La seu del Districte de les Corts torna a funcionar: a partir de dilluns 25 de maig, l'OAC atén de 9 a 13.30 h amb cita prèvia.

Fase 1: guia pràctica de mesures per a locals comercials i establiments de restauració

25/05/2020 - 10:55

DESCONFINAMENT. El dilluns 25 de maig, Barcelona enceta la fase 1 del desconfinament. La mesura permet, entre altres accions, la reobertura de les terrasses de bars i restaurants amb una limitació del 50 % de taules.

Us pot interessar

Webs d'interès