Districte deles Corts

Pausa

Últims dies per participar al concurs del cartell de la Festa Major de les Corts 2020

Del 8 al 12 d'octubre de 2020 se celebrarà la Festa Major de les Corts. La convocatòria està oberta, i finalitza el 15 de juliol. Consulteu tota la informació. 

 

En marxa el procés de votació popular per escollir el Cortsenc i Cortsenca d'honor de l'any 2020

Així doncs, des del dimecres 1 de juliol, s’obre el procés de votació popular, que durarà fins al 31 de juliol, amb la col·laboració del periòdic quinzenal ‘Línia les Corts’.

 

El Districte de les Corts presenta sis rutes per redescobrir el territori d’una manera singular

Les rutes estan disponibles en PDF i de forma gratuïta al web. Són la ruta del barri de les Corts, ruta del barri de Pedralbes, ruta del barri de la Maternitat i Sant Ramon, ruta esportiva, ruta feminista i ruta d'art en Diagonal. 

Joan Ramon Riera nomenat nou regidor del districte de les Corts

Joan Ramon Riera assumeix la regidoria del districte de Les Corts, que fins ara liderava Xavier Marcé, que passa a ser regidor del districte de Nou Barris. Riera també assumeix l’àrea d’Infància, Joventut, Persones Grans i Diversitat Funcional, i la presidència de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

Descobreix l'oferta comercial de proximitat del districte!

Necessites producte fresc per fer un bon dinar? Vols anar a la perruqueria o a un centre de bellesa? Tens infants que vulguin passar-ho bé aprenent idiomes? Saps que tot això, i molt més, ho tens a tocar de casa? Mira, mira, et descobrim l'oferta comercial de proximitat del districte de les Corts! 

 

La nova normalitat a Barcelona

Consulteu tota la informació sobre les mesures de la nova normalitat a Barcelona. ​

Ara més que mai, amb el comerç del barri guanya les Corts!!

El Districte llança una campanya per incentivar la compra al comerç local, amb la participació de les cinc associacions i eixos comercials de les Corts.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de les Corts al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

“Habitatge et truca” ofereix atenció telefònica personalitzada a distància

10/07/2020 - 13:47

Habitatge. Les set oficines d’habitatge obertes atenen només amb cita prèvia i els casos en què els tràmits no es puguin fer telemàticament.

bus turístic

El Bus Turístic reprèn l’activitat amb una nova ruta per al veïnat

10/07/2020 - 10:13

Cultura i lleure. El recorregut de “Barcelona panoràmica” funcionarà els divendres, dissabtes i diumenges del 10 de juliol al 30 d’agost.

Mascareta obligatòria als espais d’ús públic, tant tancats com a l’aire lliure

09/07/2020 - 18:28

Covid-19. Cal portar la mascareta posada encara que es pugui mantenir la distància de seguretat.

Comença la campanya Zero Waste BCN Tour

09/07/2020 - 14:47

residu zero. La campanya pretén propiciar que les persones que visitin la ciutat coneguin l'estil de vida Residu Zero i s'endinsin a la Barcelona més sostenible, per tal de beneficiar l'activitat local sense malmetre el medi ambient...

En marxa el procés de votació popular per escollir el Cortsenc i Cortsenca d'honor de l'any 2020

01/07/2020 - 10:37

Avui comença la votació popular per escollir el Cortsenc i la Cortsenca d'Honor de l'any 2020. Entreu al web del Línia les Corts i participeu en la votació!

Impuls al consum més proper dels barris de la ciutat i de les Corts

26/06/2020 - 10:13

Comerç i mercats. Nova campanya per fer visibles els valors que aporten el comerç proper i la restauració. A les Corts també està en marxa la campanya "Ara més que mai, amb el comerç del barri guanya les Corts!".

Últims dies per presentar-te al concurs del cartell de la Festa Major de les Corts 2020

18/06/2020 - 10:39

Des de dijous 18 de juny comença el termini de presentació del concurs de cartells de Festa Major, que serà de 15 dies hàbils, fins al 15 de juliol.

Descobreix l'oferta comercial de proximitat del districte!

28/05/2020 - 11:05

La nova campanya per incentivar la compra al comerç local del Districte inclou un mapa de l'oferta comercial de les cinc associacions comercials del territori, amb els 149 comerços que ja s'han adherit.

Agenda

Taller 'Fem màgia amb l'aigua'

Taller familiar per aprendre de manera divertida quines són les propietats més sorprenents de l'aigua i reflexionar sobre la seva importància a les nostres vides i sobre la responsabilitat a l'hora de consumir-la.

Quan:
23/07/2020
On:
Biblioteca Montserrat Abelló

Visita dinamitzada 'La vida en un monestir medieval'

Un recorregut pel recinte ens permetrà descobrir com a l’edat mitjana un monestir funcionava com una petita ciutat autosuficient però connectada amb el món exterior.

Quan:
Del 11/07/2020 al 22/08/2020
On:
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Espectacle 'Sòmines de l'àrtic'

Espectacle que narra la història de la Juna per salvar la situació catastròfica de l´Àrtic. A través de la dansa i la música els protagonistes d´aquesta història salvaran animals, conservaran iglús i lluitaran per millorar la situació ambiental.

Quan:
15/07/2020
On:
Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx

Exposició 'Natura de Collsacabra'

Exposició de fotografies de Joan Puerto, fotògraf amateur del barri. Quan la natura es vesteix de festa, només cal enquadrar i disparar. L´espectacle està servit.

Quan:
Del 01/07/2020 al 29/07/2020
On:
Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx

Us pot interessar

Webs d'interès