Districte deles Corts

Pausa

Constituït el nou consell plenari del Districte

Durant la sessió, celebrada aquest dijous 25 de juliol, els i les noves conselleres han pres possessió del càrrec i han votat la presidència, càrrec que tornarà a ocupar Francisco Sierra, de Ciutadans.

La línia de metro L5 també es renova aquest estiu

Les obres per a la futura estació d’Ernest Lluch (línia L5) comportaran la interrupció del servei entre les estacions de Can Vidalet i Collblanc, del 29 de juliol a l’1 de setembre, de manera que l'estació de Pubilla Casas estarà tancada.

El Monestir de Pedralbes obre les portes a l'Hora màgica

El Monestir de Pedralbes obre les seves portes les tardes de dimarts i divendres d’estiu, des del dimarts 4 de juny al divendres 13 de setembre, perquè els ciutadans i ciutadanes puguin gaudir del que és considerat com un dels claustres gòtics més grans del món.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de les Corts al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

La línia de metro L5 també es renova aquest estiu

23/07/2019 - 08:58

Transport públic. Els propers dies es posen en marxa les obres de la L5 i la L2, que se sumen a les de la L1, amb afectacions al servei de metro d'aquestes línies.

Ja tenim el cartell de Festa Major!

02/08/2019 - 13:08

El cartell dissenyat per Enrique Molina serà el que representarà la Festa Major de les Corts 2019.

La cursa 'En marxa per la paràlisis cerebral' obre les inscripcions

01/08/2019 - 11:27

La novena edició d'aquesta cursa solidària se celebrarà el 13 d'octubre al districte. Si hi vols participar, ja t'hi pots inscriure!

Les activitats de les Corts, fins al 25 d'agost de 2019

01/08/2019 - 11:20

El districte de les Corts no para! Activitats a l'aire lliure, teatre, cinema, música, exposicions. Si no et vols perdre res del que passa al territori, descarrega l'agenda d'activitats que t'oferim a continuació.

Ja tenim les candidatures del Cortsenc o Cortsenca d'Honor 2019

31/07/2019 - 12:07

Ja tenim les cinc candidatures proposades per les diferents entitats de les Corts... i totes elles són dones! Ara comença el període de votació, que restarà obert fins al 17 de setembre.

Banner del programa de lleure per a persones amb discapacitat 'Temps per a tu'

El 2 de setembre obren les inscripcions del programa de lleure per a persones amb discapacitat

30/07/2019 - 09:51

'Temps per a tu' ofereix activitats de lleure setmanals o quinzenals, en diversos equipaments de la ciutat i adaptades a petita infància, infància, adolescència, joves i persones adultes

Horari dels PIAD durant el mes d'agost

29/07/2019 - 15:14

Dones i feminismes. Horari dels PIAD (Punts d’Informació i Atenció a les Dones) durant el mes d'agost

Gaudeix dels parcs a l’estiu

29/07/2019 - 12:50

Parcs. A l'estiu, els parcs de Barcelona són espais de natura perfectes per estar frescos i gaudir de la biodiversitat. S'hi han de respectar, però, unes normes bàsiques de convivència.

Agenda

Activa’t als parcs de Barcelona!

Durant tot l’any els parcs de la ciutat ofereixen activitats esportives a l’aire lliure, com ara tai-txi, txi-kung, caminades i exercicis de memòria.

Quan:
Acte Permanent
On:
Parc de la Ciutadella

Us pot interessar

Webs d'interès