Districte deles Corts

Pausa

Oberta la convocatòria del concurs de projectes expositius de la Seu del Districte

Ja s'ha obert el termini per presentar propostes per al concurs de projectes expositius, adreçat a entitats i associacions que vulguin mostrar la seva tasca a l’Espai expositiu de les Corts. Serà del 17 de gener al 6 de febrer, ambdós inclosos.

Les Corts Activa arriba a les Cristalleries Planell

Les Corts Activa vol ser un espai de referència per a la promoció econòmica i l’ocupació al districte de les Corts. Ubicat a l’emblemàtic edifici de Cristalleries Planell, Barcelona Activa conviurà amb l’Escola d’adults i el Centre de Normalització lingüística.

'Amb cara i ulls', la nova campanya per impulsar el comerç de proximitat de Barcelona

Amb la campanya, l’Ajuntament de Barcelona posa l’accent en les persones que hi ha darrere el taulell i les barres dels establiments de la ciutat. 

Coneix l'estat d'obres del districte de les Corts

Vols saber quines sobre les obres que s'estan fent a cadascun dels barris? Saps quins arranjaments i obres ja estan finalitzades? I quines es faran en els propers mesos?

 

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de les Corts al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Neix un personatge que recull els xumets dels infants de les Corts

25/01/2023 - 13:18

Què en faràs del xumet quan ja no el necessitis? El Districte de les Corts endega aquest projecte nascut d'una iniciativa veïnal.

Oberta la convocatòria del concurs de projectes expositius de la Seu del Districte

10/01/2023 - 12:44

Ja s'ha obert el termini per presentar propostes per al concurs de projectes expositius, adreçat a entitats i associacions que vulguin mostrar la seva tasca a l’Espai expositiu de les Corts. Serà del 17 de gener al 6 de febrer, ambdós inclosos.

Què cal fer en temps de neu i gelades?

03/01/2023 - 15:43

Seguretat i Prevenció. Bombers de Barcelona. Tant si sou a casa, com al cotxe o al carrer, davant de qualsevol emergència no dubteu a trucar al 112.

Barcelona no tindrà cuines ni supermercats fantasma per protegir el comerç de proximitat

30/01/2023 - 13:17

NORMATIVA. Amb aquesta mesura, que busca també protegir la vida veïnal dels barris, la ciutat no admetrà cap supermercat fantasma al teixit urbà, i les macrocuines només es podran implantar amb condicions molt restrictives a la Zona...

L’Ajuntament agrupa en un únic mapa els gairebé 800 recursos que hi ha a Barcelona per millorar la salut

30/01/2023 - 12:41

El web cercasalut.barcelona està destinat tant a la ciutadania com a professionals que vulguin informar d’aquests recursos i permet fer cerques per paraules clau

Els bancs de l'Agenda 2030, a la Seu del Districte

30/01/2023 - 12:31

L'estructura, de forma circular, reuneix un total de 17 seients de colors, corresponents als 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030.

La importància del descans es debat a tots els districtes de la ciutat

30/01/2023 - 12:17

Durant el primer trimestre de 2023, equipaments dels districtes de la ciutat, acolliran xerrades de sensibilització sobre la importància de descansar i dormir bé, i consells per a aconseguir-ho.

Endolla Barcelona arribarà als 1.000 punts de recàrrega el 2023

28/01/2023 - 11:17

Medi ambient i sostenibilitat. Tanca l’any amb un 60% més de recàrregues i més de 16.000 usuaris, i afegirà 300 punts de recàrrega a tots els barris.

Agenda

Exposició 'Estudio sobre la monarquia'

Al llarg de l’exposició tindran lloc activitats que l’aniran transformant i ampliant amb la participació ciutadana.

Quan:
Des de 12/01/2023 al 03/03/2023
On:
Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart

Exposició "Tomasa Cuevas"

El centre cívic Tomasa Cuevas acull una exposició permanent que convida a fer un recorregut per la vida de Tomasa Cuevas.

Quan:
Acte permanent
On:
Centre Cívic Tomasa Cuevas - Les Corts

Exposició permanent sobre la memòria històrica i industrial de la Colònia Castells

Els carrers Montnegre i Equador acullen una exposició permanent sobre la memòria històrica i industrial de la Colònia Castells.

Quan:
Acte permanent
On:
Als carrers Montnegre amb Equador

Exposició 'Monestir de Pedralbes. Els tresors del monestir'

L´exposició presenta, després d´una extensa i exhaustiva tasca de restauració i conservació, una col·lecció única d´obres d´art, mobiliari i objectes litúrgics i seculars procedents del tresor del monestir.

Quan:
Acte permanent
On:
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Us pot interessar

Webs d'interès