Districte deles Corts

Pausa

Comença el procés de votació popular per escollir el Cortsenc i Cortsenca d'honor de l'any 2020

Així doncs, des del dimecres 1 de juliol, s’obre el procés de votació popular, que durarà fins al 31 de juliol, amb la col·laboració del periòdic quinzenal ‘Línia les Corts’.

 

El Districte de les Corts presenta sis rutes per redescobrir el territori d’una manera singular

Les rutes estan disponibles en PDF i de forma gratuïta al web. Són la ruta del barri de les Corts, ruta del barri de Pedralbes, ruta del barri de la Maternitat i Sant Ramon, ruta esportiva, ruta feminista i ruta d'art en Diagonal. 

Ja està en marxa el concurs del cartell de la Festa Major de les Corts 2020

Del 8 al 12 d'octubre de 2020 se celebrarà la Festa Major de les Corts. La convocatòria estarà oberta del 18 de juny al 15 de juliol (ambdos inclosos). Consulteu tota la informació. 

 

Joan Ramon Riera nomenat nou regidor del districte de les Corts

Joan Ramon Riera assumeix la regidoria del districte de Les Corts, que fins ara liderava Xavier Marcé, que passa a ser regidor del districte de Nou Barris. Riera també assumeix l’àrea d’Infància, Joventut, Persones Grans i Diversitat Funcional, i la presidència de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

Descobreix l'oferta comercial de proximitat del districte!

Necessites producte fresc per fer un bon dinar? Vols anar a la perruqueria o a un centre de bellesa? Tens infants que vulguin passar-ho bé aprenent idiomes? Saps que tot això, i molt més, ho tens a tocar de casa? Mira, mira, et descobrim l'oferta comercial de proximitat del districte de les Corts! 

 

La nova normalitat a Barcelona

Consulteu tota la informació sobre les mesures de la nova normalitat a Barcelona. ​

Ara més que mai, amb el comerç del barri guanya les Corts!!

El Districte llança una campanya per incentivar la compra al comerç local, amb la participació de les cinc associacions i eixos comercials de les Corts.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de les Corts al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Seu del Districte de Les Corts

Les Corts celebra el plenari de districte semipresencial

03/07/2020 - 13:43

La ciutadania va poder participar al ple enviant les seves preguntes anticipadament a través del web del Districte, i presencialment a la Sala de plens amb aforament limitat.

Cap a la Barcelona verda, la ciutat del benestar

02/07/2020 - 16:25

Verd urbà. Els espais verds urbans aporten valors ecològics i socials essencials per a la ciutat.

Comença el procés de votació popular per escollir el Cortsenc i Cortsenca d'honor de l'any 2020

01/07/2020 - 10:37

Avui comença la votació popular per escollir el Cortsenc i la Cortsenca d'Honor de l'any 2020. Entreu al web del Línia les Corts i participeu en la votació!

Turisme Barcelona

Pla d’acció per reactivar el turisme a la ciutat

30/06/2020 - 17:38

Turisme. El pla, impulsat per Turisme de Barcelona, consta de 44 accions, que s’implementaran al llarg de l’any 2020.

La biblioteca Montserrat Abelló, exemple arquitectònic inspirador

29/06/2020 - 17:41

Biblioteca i arquitectura. La biblioteca Montserrat Abelló és escollida com a exemple arquitectònic inspirador a la web "Library Buildings in Europe"

Les Corts celebra una Audiència Pública semipresencial el 9 de juliol

29/06/2020 - 12:17

La sessió se celebrarà a partir de les 18 h a la de la Seu del Districte i es podrà seguir per streaming. Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, es podrà assistir presencialment en funció de l'aforament disponible amb reserva prèvia.

Torna el teatre infantil accessible a les Corts

29/06/2020 - 10:18

El dijous 9 de juliol, el centre cívic Tomasa Cuevas-Les Corts torna a obrir les seves portes per oferir l'espectacle "El silenci d'Hamelin", amb mesures d'accessibilitat.

Impuls al consum més proper dels barris de la ciutat i de les Corts

26/06/2020 - 10:13

Comerç i mercats. Nova campanya per fer visibles els valors que aporten el comerç proper i la restauració. A les Corts també està en marxa la campanya "Ara més que mai, amb el comerç del barri guanya les Corts!".

Us pot interessar

Webs d'interès