Districte deles Corts

Pausa

Art en Diagonal: redescobrir una de les avingudes més famoses de la ciutat

Us heu fixat mai en el rellotge analemàtic de la plaça Reina Maria Cristina? Heu comptat quants cérvols hi ha als jardins dedicats a Jaume Vicens Vives? Sabeu d'on provenen moltes de les escultures dels jardins del Palau Reial? Tot i això, i molt més, ho podreu descobrir amb la nova ruta turística del districte!

Més sales d'estudi on preparar els exàmens

Del 6 de maig al 20 de juny (incloent el cap de setmana previ a les PAU), es reforcen les sales d'estudi de Barcelona i els seus horaris. A les Corts en trobaràs dues: a la biblioteca Montserrat Abelló i la sala d'estudi del centre cívic Josep Mª Tries i Peitx.

Les Corts dedica tres mesos a les dones republicanes

Amb el memoràndum “República i feminismes. Drets i lluites de dones icòniques”, el Districte de les Corts vol apropar, al barri i al gruix de la població, models de dones precursores, transgressores i compromeses amb diferents causes socials que han deixat una empremta en la realitat del nostre gènere avui en dia.

Entra en funcionament la zona d’ús esportiu més gran de Barcelona al parc de la Bederrida

El nou espai, de prop de 7.000 m2, ha obert les portes aquest dilluns 25 de febrer i s'hi pot practicar, de forma lliure i gratuïta, tennis taula, atletisme, futbol i bàsquet.

'Les Veus de l'Ànima' al Monestir de Pedralbes

El cicle de concerts lírics Les Veus de l’Ànima ha convidat a artistes de primer nivell que ens faran descobrir amb el seu art una nova dimensió del Monestir de Pedralbes, un espai únic com a escenari d’aquest cicle

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de les Corts al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Llum verda a la urbanització dels carrers i zones verdes de l’entorn del Camp Nou

24/04/2019 - 13:39

La Comissió de Govern aprova inicialment el projecte d’urbanització dels terrenys inclosos en el planejament aprovat aquest mandat per fer possible l’Espai Barça i obrir el recinte al veïnat.

Art en Diagonal: redescobrir una de les avingudes més famoses de la ciutat

24/04/2019 - 12:55

La ruta Art en Diagonal pretén redescobrir gràcies a l’art una zona que sovint oblidem com a ciutadania i que, a força de passar-hi cada dia per davant, fa que deixem d’admirar allò que ha estat creat per a nosaltres.

Reviu el Sant Jordi a les Corts

24/04/2019 - 11:36

El districte va viure ahir una diada de Sant Jordi amb un ull al cel a primera hora del matí, i amb un temps immillorable des del migdia que va fer que el veïnat sortís a gaudir del dia, les parades i les activitats en diferents punts del districte.

Més sales d'estudi on preparar els exàmens

23/04/2019 - 14:47

Formació. Del 6 de maig al 20 de juny (incloent el cap de setmana previ a les PAU), es reforcen les sales d'estudi de Barcelona i els seus horaris. A les Corts en trobaràs dues: a la biblioteca Montserrat Abelló i la sala d'estudi...

Oberta la convocatòria d’ajuts a la rehabilitació d’habitatges

14/04/2019 - 09:59

Habitatge. Subvencions per rehabilitar l’interior dels habitatges i els elements comuns dels edificis.

El Torneig Comte de Godó torna a comptar amb l'Espai d'Inclusió

11/04/2019 - 14:45

La 67a edició del campionat tornarà a comptar amb una brigada sostenible dins el marc de l'Espai d'Inclusió de les Corts, i incorpora un equip d'auxiliars de serveis.

Participa a la 2a edició del Premi de relats curts Tomasa Cuevas

01/04/2019 - 09:32

Del 15 d'abril al 15 de maig es poden presentar els treballs, que són de temàtica lliure.

Les Corts dedica tres mesos a les dones republicanes

01/03/2019 - 11:28

Amb el memoràndum “República i feminismes. Drets i lluites de dones icòniques”, el Districte de les Corts vol apropar, al barri i al gruix de la població, models de dones precursores, transgressores i compromeses amb diferents causes socials.

Agenda

Activa’t als parcs de Barcelona!

Durant tot l’any els parcs de la ciutat ofereixen activitats esportives a l’aire lliure, com ara tai-txi, txi-kung, caminades i exercicis de memòria.

Quan:
Acte Permanent
On:
Parc de la Ciutadella

Exposició 'Murals divins', al Monestir de Pedralbes

A partir del 22 de juny, el Monestir de Pedralbes ofereix aquesta exposició temporal, coincidint amb la reobertura de la capella de Sant Miquel.

Quan:
Del 22/06/2018 al 30/04/2019
On:
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Exposició 'Maldito plástico'

Exposició de dotze obres creades per Kristina Sabaite i Ana Lorente, artistes establertes a Barcelona, sobre l’impacte negatiu que té el plàstic per al medi ambient.

Quan:
Del 01/04/2019 al 30/05/2019
On:
Centre Cívic Can Deu

Exposició "Poegrafies" , a càrrec de Miriam G. Troncho i poemes de Rodolfo del Hoyo

Exposició amb fotografies de Miriam G. Troncho i poemes de Rodolfo del Hoyo.

Quan:
Del 01/03/2019 al 30/04/2019
On:
Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart

Us pot interessar

Webs d'interès