El Districte de les Corts ha engegat diferents projectes i programes per tal de millorar el seu territori i la vida dels veïns.

Full de ruta per a la reactivació econòmica de les Corts 2022–2023

Aquest full de ruta aposta pel desenvolupament econòmic de proximitat, un model de promoció econòmica que parteix dels actius i de les necessitats que té el territori.

Mesura de govern - Criteris per dur a terme activitats a la via pública i activitats extraordinàries amb incidència a la via pública 2022-2024

La present mesura de govern té com a objectiu establir una sèrie de criteris que cal tenir en compte en l’atorgament de les llicències d’ús de la via pública al districte de les Corts.

Primer informe en relació a la Mesura de Govern 'Suport al comerç i serveis de proximitat' 2020-2023

La finalitat de la mesura és desenvolupar i aplicar accions que ajudin a incrementar la solidesa i l’atractiu de l’oferta comercial i dels serveis del territori.

Segon informe sobre les actuacions de la Mesura de Govern 'Les Corts més inclusiu' 2020-2023

Mesura de Govern 'Les Corts més inclusiu'. Les Corts: Territori socialment responsable 2020-2023

Mesura de Govern: Pla d'accions contra la soledat 2021-2023

Pla d’accions per pal·liar la soledat al districte, juntament amb el calendari d’actuació, la governança, el seguiment i avaluació de les línies establertes, així com el pressupost.

Informe Festival Pedralbes 2021

La celebració d’aquest cicle de concerts té la finalitat de promoure la cultura i l'economia, que continuen greument afectades pel nou escenari social creat arran de la pandèmia de la covid-19.