La gent gran de les Corts presenta el curtmetratge "L'aniversari"

03/05/2021 - 10:27

El passat dijous 29 d’abril, l’auditori del centre cívic Tomasa Cuevas-les Corts va acollir l’estrena del curtmetratge “L’aniversari”, creat per gent gran del districte amb l’entitat El parlante, amb la presència del regidor del Districte, Joan R. Riera, que va presentar l’acte. Posteriorment es va fer un debat amb els participants de la cinta audiovisual i el públic.

Projecte la Gran Gent Gran

Des de fa uns anys, l’entitat “El Parlante” va iniciar el projecte “La Gran Gent Gran” al districte de les Corts. Posteriorment, el projecte va anar creixent i estenent-se a altres districtes i, inclús, a Madrid.

Aquest, és un amb l’objectiu de trencar estereotps envers la gent gran, un espai per la participació, l’apoderament i el voluntariat de les persones grans a partir de la seva formació en educació mediàtica i tecnològica. Una de les finalitats és sensibilitzar a la ciutadania -especialment a la joventut- sobre les diverses realitats que afecten a aquesta edat, per promoure un tracte respectuós que millori les seves relacions i la convivència en general.

El projecte es realitza durant diverses sessions on la gent gran crea un guió i filma un curtmetratge que serveix per un debat posterior i reflexions.​

Consulta el curtmetratge “L’aniversari”