S'instal·la una protecció electrificada per evitar la presència de senglars a la Creu de Pedralbes

18/05/2021 - 12:06

Per tal d'evitar la presència de senglars, s'està fent una prova pilot en aquesta tanca de protecció de l'espai i des de les 20 h fins les 07 h emet petites descàrregues elèctriques. Es prega no tocar la instal·lació.

La zona de gespa i plantació de flors de la Creu de Pedralbes és un dels diversos espais on habitualment hi ha presència de senglars. Aquests senglars no només suposen un perill per a la ciutadania sinó que, a més, fan malbé les gespes i plantacions.

És per això que en aquest espai s’ha decidit fer una prova pilot amb un “pastor elèctric”. Una protecció al voltant del parterre que s’electrificarà durant les hores de més presència d’aquests animals, concretament des de les 20 h fins les 07 hores.

Es tracta d’un espai al qual no pot accedir la ciutadania ja que és una illeta verda envoltada de vials de circulació vehicles. Aquest és un dels motius prioritaris que ha portar a fer aquesta prova pilot en aquesta ubicació. Tanmateix, es prohibeix a la ciutadania tocar la instal·lació.

Adjunts