El Barcelona Districte Cultural torna a tres equipaments de les Corts

14/10/2021 - 11:47

La 10a edició del circuit oferirà, fins el 31 de desembre, un total de 236 funcions obertes a tots els públics i gratuïtes, amb un programa per apropar la realitat de la creació i els creadors a la ciutadania. A les Corts, els Centres Cívics de Can Deu, Tomasa Cuevas-Les Corts i Joan Oliver 'Pere Quart' acullen gairebé una vintena d'espectacles gratuïts.

La tardor es vesteix de gala i es tenyeix de cultura: el Barcelona Districte Cultural torna a fer parada a la ciutat! Aquest octubre comença la desena edició del circuit cultural amb propostes d’espectacles d’art en viu, entre els quals trobem muntatges de teatre, concerts, funcions de dansa i circ. També s’hi sumen els títols que formen part del Petit Cineclub i el cicle de documentals musicals organitzat en col·laboració amb el Festival In-Edit.

La programació engloba 236 funcions obertes repartides entre 32 equipaments, amb 34 escenaris, dels deu districtes de la ciutat, a més d’activitats complementàries i sessions adreçades al públic escolar.

Per assistir als espectacles cal reservar-ne les entrades amb antelació i respectar les mesures de seguretat i prevenció, que s’adequaran a les recomanacions sanitàries vigents, com la reducció de l’aforament, l’ús obligatori de mascareta i l’entrada i sortida esglaonada dels espectadors.

Podeu consultar la programació de cada espai:

Més informació