El festival de cinema Pantalla Barcelona presenta sis pel·lícules a les Corts

20/10/2021 - 09:22

El Festival Pantalla Barcelona torna a la ciutat. Per setè any consecutiu, l’Institut de Cultura de Barcelona presenta a la ciutadania un conjunt de films —llargs i curts— d’origen local. A través de la Barcelona Film Commission, l’organització ha programat la projecció d’una trentena de pel·lícules que han estat realitzades, rodades o produïdes a Barcelona. Del 19 d’octubre de 2021 al 23 de febrer de 2022, dotze centres cívics de la ciutat, entre ells el Josep M. Trias i Peitx, oferiran les projeccions d’aquesta tardor.

Tots els espais on es faran les projeccions compleixen les mesures de prevenció, seguretat i limitació d’aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries a causa de la Covid-19. A fi de poder complir amb aquesta normativa d’aforament és imprescindible reservar les entrades per assistir a les projeccions que, com és habitual, continuen sent gratuïtes. Les entrades es podran reservar directament als espais web dels mateixos centres cívics on es faci la projecció. També serà obligatori l’ús de mascaretes o l’entrada i la sortida esglaonada dels espectadors, seguint les ordres del personal d’acomodació.

Pantalla Barcelona, molt més que un festival

Enguany, Pantalla Barcelona torna a col·laborar amb l’Acadèmia del Cinema amb el Cicle Gaudí. A les Corts, el Centre cívic Josep Maria Trias i Peitx és un dels espais on es projectaran diferents pel·lícules.

  • La hija de un ladrón, 21 d’octubre a les 19 h
  • My mexican Bretzel, 11 de novembre a les 19 h
  • Una mujer fantàstica, 25 de novembre a les 19 h
  • L’escriptor d’un país sense llibreries, 16 de desembre a les 19 h
  • El Hoyo, 27 de gener a les 19 h
  • Las niñas, 10 de febrer a les 19 h

Consulteu aquí tota l’agenda del festival.