La InnoBAdora+, Comunitat d’Incubació de l’ESS, acull noves iniciatives

21/07/2023 - 14:11

Durant els darrers mesos, des de La InnoBAdora+, la comunitat d’incubació de Barcelona Activa per a iniciatives de l’Economia Social i Solidària (ESS), s’ha fet una crida a iniciatives socioeconòmiques que busquessin un entorn de creixement col·laboratiu. De les 12 que van han començat a presentar candidatura per ser incubades, 7 organitzacions han estat acceptades.

Durant els darrers mesos, des de La InnoBAdora+, la comunitat d’incubació de Barcelona Activa per a iniciatives de l’Economia Social i Solidària (ESS), s’ha fet una crida a iniciatives socioeconòmiques que busquessin un entorn de creixement col·laboratiu.

S’han compartit les novetats del servei en diverses accions comunicatives, sessions informatives i visites presencials, informant a més de 100 iniciatives, de les quals gairebé 30 han mostrat l’interès per formar part de La InnoBAdora+. Actualment, de les 12 que van han començat a presentar candidatura per ser incubades,  7 organitzacions han estat acceptades, fent créixer la comunitat. D’entre elles podem confirmar l’entrada durant aquest estiu de:

  • Coloma + Armengol, consultoria de digitalització per fer el sector de la construcció més innovador i sostenible.
  • Nisata – La Inversa, projecte liderat per la Mireia Piferrer en el que es fan acompanyaments a dones que estan vivint canvis vitals invisibilitzats.
  • Dona cançó, associació de producció d’esdeveniments culturals per a la transformació social i l’empoderament de les dones artistes.

Remarcar també l’entrada com a incubada d’una de les organitzacions premiades del programa Camí de la Solidesa com és Prostíbulo Poético. A les organitzacions incubades se’ls ofereix allotjament físic, un acompanyament integral periòdic per consolidar el projecte empresarial i accés a eines digitals i un complet programa d’activitats.

D’altra banda, una altra organització premiada del Camí de Solidesa, Tot amb tu, formarà part de la comunitat per impulsar el seu creixement de manera col·laborativa sense estar incubada. Aquesta i la resta d’iniciatives que s’han vinculat a la comunitat sense allotjament, han conegut els nous serveis i canals de comunicació de la comunitat. Així, poden estar al dia de notícies i recursos, participar en els espais d’intercanvi i activitats organitzades amb la resta d’iniciatives, o també, entre d’altres, tenir accés puntual a espais de treball i/o reunió (prèvia reserva i disponibilitat).