Activitats esportives extraescolars obertes a tothom

14/09/2021 - 13:19

Infància. S'han obert les inscripcions a les activitats esportives extraescolars per a infants/joves de 6 a 17 anys de Barcelona. Estaran obertes fins que s'exhaureixin les places.

S'han obert les inscripcions a les activitats esportives extraescolars per a infants/joves de 6 a 17 anys  de Barcelona. Estaran obertes fins que s'exhaureixin les places.

Excepcionalment s’inclouen  joves de fins a 19 anys que tenen certificat de discapacitat i els infants que no viuen a la ciutat, però estan escolaritzats a Barcelona per necessitats educatives especials.

Com fer la inscripció

Per fer la inscripció cal que visiteu la web de l’Oferta esportiva en edat escolar 2021/22.

Un cop seleccionada l’activitat desitjada a través del ‘Cercador d’activitats’, disposareu del nom de les entitats organitzadores i les seves dades de contacte.

Per fer la inscripció cal que contacteu directament amb l’entitat organitzadora de l’activitat esportiva que es desitja realitzar.

Subvencions i monitoratge de suport a la inclusió

La inscripció a aquestes activitats permet poder optar a:

  • Ajuts a les famílies (Subvencions EFHE). Podeu consultar els detalls de les subvencions a la pàgina web de l’oferta esportiva pel curs 2021-2022. Període de sol·licitud de l’ajut: del 15 de setembre al 5 d’octubre de 2021.
  • Servei de monitoratge de suport. Es farà coincidint amb el calendari escolar i la sol·licitud la farà l’entitat on es desenvolupa l’activitat a la qual l’infant vol participar. Servei adreçat a infants/joves que necessiten d’una persona de suport en l’activitat esportiva per tal que aquesta tingui un caràcter inclusiu en el grup. Per tant, cal demanar-ho a l’entitat organitzadora de l’activitat triada. En el següent enllaç trobareu la informació sobre el Monitor/a de suport per a infants amb discapacitat