Ara ve Nadal, ara ve les Corts!

24/11/2023 - 09:48

El districte celebra les festes nadalenques amb una vuitantena d'activitats, amb tions, pessebres, música i la tradicional cavalcada de Reis. Consulta'n el programa.

El districte celebra les festes nadalenques amb una vuitantena d’activitats, amb tions, pessebres i la tradicional cavalcada de Reis. Consulta’n el programa.

De Pedralbes a la Maternitat i Sant Ramon, passant pel cor de les Corts. Els carrers i les places brillen amb els llums, i el veïnat i infants gaudeixen d’una de les èpoques més màgiques de l’any.

Comencen diverses setmanes d’activitats i tallers, de contes i espectacles familiars, de la recollida de les cartes amb els desitjos dels infants, teatre, música, pessebres, tions, el Pare Noel i les tradicionals fires de comerç. I, com no, de la tradicional, esperada i màgica Cavalcada de Reis!

Infants i famílies de les Corts… joves i grans… esteu preparats per viure un Nadal ple de màgia i il·lusió?

Accés al programa amb les locucions per a persones amb discapacitat visual

Encesa dels llums

El passat dijous 23 de novembre, en un acte en sincronia amb la resta de districtes de la ciutat, el districte de les Corts va donar la benvinguda al Nadal amb la tradicional encesa dels llums.

Com sempre, la vetllada va estar amenitzada per un espectacle familiar artístic, participatiu i amb molta llum, que va fer rumiar a infants i famílies per endevinar preguntes típiques nadalenques.  Els i les més petites, també vna poder aprendre com fer de DJ, van participar en tallers de treballs manuals i pinta-cares.

A les 18.30 h, van començar els parlaments dels representats de l’Ajuntament i de les cinc associacions i eixos comercials del districte, per donar pas directament a l’espectacle de l’encesa… on a través de somriures i desitjos es va anar il·luminant un arbre molt especial. 

Des d’aquell moment, doncs, els llums de Nadal ja brillen a tot el territori.

Fotografies:
Encesa de llums
Mercat de Nadal de Pedralbes
Trobada de corals
Correfoc de Nadal
Matí nadalenc
Taller de boles de Nadal personalitzades
Festa de Nadal: Les pastoretes i concert coral
Concert coral de nadales
El Pare Noel ens rep a la seva carpa
Taller “Tot s’hi bag” 
Tió de Nadal
Sons de Nadal “Júlia Blum”