Les Corts habilita el centre cívic Tomasa Cuevas-Les Corts per a la campanya de vacunació de la grip

19/10/2020 - 10:39

Sanitat i salut. A les Corts, la campanya es dura a terme al centre cívic, amb el suport del personal del CAP Montnegre. Consulta els horaris.

L’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya han arribat a un acord per a la cessió temporal de 45 espais municipals a centres d’atenció primària (CAP) de la ciutat per facilitar la campanya de vacunació d’enguany. El Servei Català de la Salut (CatSalut) es farà càrrec de les despeses que se’n derivin.

A les Corts, s’ha cedit un espai al Centre cívic Tomasa Cuevas – Les Corts (c. Dolors Masferrer,  33) a partir del 20 d’octubre, amb el suport del personal del Centre d’Atenció Primària Montnegre.

L’horari de vacunació serà de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. 

Podeu demanar cita prèvia per aquests 4 canals:

En total, 45 equipaments estan distribuïts per tota la ciutat i inclouen casals, centres cívics i casals de gent gran, entre d’altres. La cessió es fa per a tres mesos prorrogables i estarà regulada per un conveni marc en el qual s’especifica que el CatSalut es farà càrrec de les despeses d’adequació que se’n derivin i dels costos de manteniment dels espais.

En el context actual de la covid-19, l’objectiu d’aquest acord entre les dues institucions és que l’atenció primària disposi d’espais suficients per poder mantenir amb les màximes garanties l’activitat diària. En cas que sigui necessari, se cediran més equipaments.