Cursa d’orientació inclusiva per a persones adultes al Parc de Collserola

03/05/2022 - 14:56

L’activitat l'han organitzat els districtes de les Corts i de Sarrià - Sant Gervasi, amb la col·laboració de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

200 persones de diferents centres formatius i ocupacionals han participat, el dijous 12 de maig, en la Cursa d’orientació inclusiva per a persones adultes al Parc de Collserola. L’activitat l'organitza els districtes de les Corts i de Sarrià - Sant Gervasi, amb la col·laboració de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

La Cursa d’Orientació té com a objectiu la realització d’una activitat inclusiva on tothom pot participar-hi, i on cadascun dels participants té una funció en el grup.

En aquesta edició hi han participat nou centres ocupacionals per a persones amb discapacitat dels districtes de les Corts i de Sarrià – Sant Gervasi: el CO Aspasim, CO Canigó, CO Estímia, Fundació Taes, CO Centre Pedralbes, CO les Corts, Escola Paideia, Escola Moragas i TO Ariadna.

També hi han participat estudiants de quatre centres formatius dels districtes: Salesians de Sarrià, Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi, l’Escola Pia Sarrià-Calassanç i  CET10.