El grup Mou-te celebra els 25 anys amb una exposició a la Seu del Districte

15/09/2021 - 14:22

La mostra, que recull la seva història a través de les fotografies, es pot visitar del 15 de setembre al 31 d'octubre.

La mostra, que recull la seva història a través de les fotografies, es pot visitar del 15 de setembre al 31 d'octubre.

L’entitat es va constituir l’any 1996 per promocionar l’activitat física i psíquica per a les dones a les Corts. La finalitat del grup Mou-te és possibilitar a les dones la millora de la seva salut a través del moviment.

A l’inici eren unes 30 dones fent gimnasia i natació. En l’actualitat són 260 dones i fan també taitxí, linedance, sevillanes, castanyoles i teatre. També fan sortides culturals arreu del territori, i participen en les festes tradicionals que se celebren, en general a la ciutat, i en particular
al districte.

Amb l’objectiu d’ampliar coneixements fan una mitjana de tres visites culturals cada curs. Així doncs, han visitat museus, parcs d’atraccions, edificis emblemàtics, el Parlament, la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, i instal·lacions esportives, entre altres.

El grup és un punt de trobada del qual surten reforçades les relacions personals entre les dones. A més, formen part de l’Institut Català de la Dona, del Consell Nacional de Dones de Catalunya i participen a la Taula de Dones que promou el Districte.

Consulta l’àlbum fotogràfic

Ball en línia a la plaça
L’entitat va celebrar una jornada de ball en línia a la plaça Comas amb la participació de moltes de les dones de l’agrupació.

Consulta l’àlbum fotogràfic