Els pressupostos participatius a les Corts arriben a la fase de votació final

04/06/2021 - 11:24

Del 10 al 20 de juny estarà oberta la votació final dels projectes candidats per als pressupostos participatius. Per primera vegada a Barcelona, es promouen uns Pressupostos participatius per decidir una part de les inversions municipals.

Del 10 al 20 de juny estarà oberta la votació final dels projectes candidats per als pressupostos participatius. Per primera vegada a Barcelona, es promouen uns Pressupostos participatius pel conjunt de la ciutat per decidir una part de les inversions municipals als districtes. Consulta els 17 projectes finalistes del districte de les Corts.

El districte de les Corts compta amb 17 projectes finalistes, i un import de pressupost de 2.000.000 d’euros en total.

Agrupats per temàtica, aquests són tots els projectes finalistes del districte:

Exposició i punt de suport a la votació

Del 10 al 20 de juny, la Biblioteca Montserrat Abelló (c. Comtes de Bell-lloc, 192)acollirà una exposició dels projectes del districte que són objecte de votació.

El passat dimarts 8 de juny, es va fer la presentació de l’exposició i dels 17 projectes finalistes del districte. Durant l’acte, on va participar el regidor del districte, Joan R. Riera, i les persones promotores de les propostes, es va visitar per primera vegada l’exposició. Consulta la galeria fotogràfica. 

A més, del 14 al 20 de juny, el mateix equipament es convertirà en punt de suport a la votació, en el qual s’oferirà l’acompanyament a la fase de votació final dels Pressupostos Participatius de Barcelona a aquelles persones que requereixen ajuda o suport a la votació.

Horari del servei de suport a la votació:

  • De dilluns 14 a divendres 18 de juny, de 17 a 20 hores.
  • Dissabte 19 de juny, de 10 a 14 hores.
  • Diumenge 20 de juny, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.