Jornada en línia sobre hàbits saludables en les persones amb discapacitat

20/09/2021 - 18:50

La trobada tindrà lloc el proper dimecres 29 de setembre a les 18 hores i per streaming. Les persones que hi vulguin assistir han d'emplenar el formulari d'inscripció i rebran l'enllaç per poder seguir l'acte per internet.

L'acte tindrà lloc el proper dimecres 29 de setembre a les 18.30 hores. Les persones que hi vulguin assistir han d'emplenar el formulari d'inscripció i rebran l'enllaç per poder seguir l'acte per internet.

En el següent enllaç trobareu el formulari d’inscripció: Entra aquí per inscriure’t a l’acte en línia.

L’acte es titula ‘Dissenyant salut’ i l’organitza la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), juntament amb l’entitat COCEMFE. Es reflexionarà sobre la creació d’hàbits saludables en el col·lectiu de persones amb discapacitat.

Coneixeu el programa

  • 18.30 hores – Benvinguda per part del Sr. Joan Ramon Riera, president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.
  • 18.40 hores – Per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Intervenció a càrrec del Sr. Anxo Queiruga Vila, president de COCEMFE.
  • 18.50 hores – Podem dissenyar els nostres hàbits de salut? Taller motivacional a càrrec del Dr. Manuel Armayones, investigador al Behavior Design Lab d’eHealth Center (UOC).
  • 19.10 hores – Sessió interactiva amb les persones assistents per debatre quines són les barreres i les eines facilitadores per mantenirs uns bons hàbits de salut.
  • 20.00 hores – Cloenda per part de la Sra. Roser Roigé, presidenta de COCEMFE Catalunya.

També han formar part de l’organització de l’acte altres institucions com l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Fundació ONCE.

Més informació en aquest enllaç de la web de la UOC.