Les Corts Activa arriba a les Cristalleries Planell

21/12/2022 - 12:26

Les Corts Activa vol ser un espai de referència per a la promoció econòmica i l’ocupació al districte de les Corts. Ubicat a l’emblemàtic edifici de Cristalleries Planell, Barcelona Activa conviurà amb l’Escola d’adults i el Centre de Normalització lingüística.

L’impuls del nou espai és un dels objectius del full de ruta per a la reactivació econòmica de les Corts 2022-2023, el qual ha estat elaborat de forma conjunta entre l’equip de govern i la Direcció de Serveis a les Persones i Territori del Districte de les Corts i Barcelona Activa.

Es vol promoure i facilitar al veïnat de les Corts l’accés als serveis i recursos ocupacionals que de forma centralitzada ofereix Barcelona Activa a tota la ciutat, així com continuar treballant en els serveis ubicats en el propi territori.

Els diferents serveis i programes que ofereix Barcelona Activa a Cristalleries són:

Programes d’ocupació

  • Pròxim, programa d’inserció sociolaboral per a persones migrades.
  • Ocupació inclusiva: programa d’ocupació transversal i a mida per a diversos col·lectius, en situació d’atur i amb necessitats específiques o situació de vulnerabilitat.

Altres programes

  • El Punt de Defensa dels Drets Laborals (PDDL), amb una atenció quinzenal.
  • Servei assessorament adults.
  • Servei assessorament per a joves.
  • Sessió informativa sobre els recursos ocupacionals de Barcelona Activa i el territori.
  • Tècnica coordinadora de Proximitat, és la persona referent per part de Barcelona Activa que, juntament amb el districte, fa el desplegament del Full de Ruta 2022-23 de les Corts.

L’espai que ocupa Barcelona Activa a la 3a planta disposa, a banda de l’espai de l’equip tècnic,  un espai polivalent que pot fer funció d’aula de formació, reunions, sessions informatives i és un espai que es comparteix també amb entitats de territori.

Consulta totes les activitats de Barcelona Activa.