Les Corts recorda les víctimes de la pandèmia i ret homenatge als serveis essencials

09/12/2021 - 13:14

Durant l'acte es va inaugurar la intervenció artística efímera a l’espai públic “La Balsa de la Medusa”.

El passat divendres 3 de desembre, la Gran Via de Carles III amb Dolors Masferrer, va acollir l'acte en record de les víctimes de la covid-19 i l'homenatge a tots els serveis essencials. A més, durant l'acte es va inaugurar la intervenció artística efímera a l’espai públic “La Balsa de la Medusa”.

L’acte, organitzat des del Districte de les Corts, va servir per recordar les víctimes, familiars i persones afectades per la pandèmia de la covid-19, i com a reconeixement a tots els serveis essencials que van desenvolupar una tasca de servei o suport. Així, van ser presents representats de la Guàrdia Urbana, de la Unitat Militar d’Emergències, del CAP Montengre i CAP les Corts, de Mossos d’Esquadra, del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB), de l’associació Alcil, representats dels eixos i associacions comercials, del Servei d’emergències mèdiques i Bombers de Barcelona.

Reviu l’acte amb la galeria fotogràfica.

Intervenció artística

La font de la Gran Via de Carles III es transforma temporalment per convertir-se en la protagonista d’aquesta intervenció de l’artista Agustín Fructuoso. Una obra d’art efímera a l’espai públic que es mantindrà durant unes setmanes i que ha comptat amb la participació de veïns i veïnes del districte.

Coneix més sobre l’obra.