Més de 500 atletes participen en la 7a edició de l'Antena Solidària

16/11/2023 - 16:12

El passat diumenge 12 de novembre, més de 500 corredors i corredores van participar en la setena edició de la cursa solidària. La cursa, iniciada en la plaça del Monestir de Pedralbes, va complir de nou l’objectiu de difondre i recaptar fons per a dos ONG: NASCO Feeding Minds i Escola Moragas.

L’Antena Solidària Trail Pedralbes, nascuda el 2015, és una cursa de muntanya solidària, que transcorre pels camins i corriols de la Serra de Collserola: amb dues curses competitives, de 22 i 11 quilòmetres, i una de festiva, la caminada popular de 8 quilòmetres. Aquest esdeveniment busca tenir un impacte directe en la societat, col·laborant en diferents ONG. Està organitzada pel Col·legi Major Pedralbes i l’Associació de Veïns del barri de Pedralbes, i per segon any consecutiu, disposa del patrocini de UIC Barcelona.

Guanyadors/es

Els guanyadors de la distància de mitjana marató d’aquesta edició van ser de primer a tercer en categoria de mitjana marató general masculina, Sergi Pintor, del Inverse Team, Jan Castillo, de l’equip La Sportiva, que van arribar junts a meta i Oscar Monje. En categoria femenina general, Ine Østmo va ser la més ràpida, amb un temps de dues hores i onze minuts, seguida d’Eva Ibáñez i Susana Cabeza. En la distància competitiva d’onze quilòmetres, Adrià Puig, David Ángel Rodríguez i Javier López van ocupar els tres primers llocs. En la categoria general femenina, Lucía Quintela, Estel Mosquera i Eloisa Martínez van ser els qui van completar el podium.

Com en l’edició anterior, les ONG beneficiades han estat NASCO Feeding Minds, que promou l’educació dels joves a Ghana amb la finalitat de frenar els efectes de la immigració, i l’Escola Moragas, una escola d’educació especial amb necessitat de beques per a les activitats extraescolars i de reforç escolar.