Obert el termini per sol·licitar el Servei de transport especial fix pel curs 2022-2023

31/03/2022 - 11:51

El Servei de transport especial facilita el desplaçament en autobús adaptat o taxi a aquelles persones amb dificultats de mobilitat. Els serveis fixos són aquells que es repeteixen en hores, orígens i destinacions.

El Servei de transport especial facilita el desplaçament en autobús adaptat o taxi a aquelles persones amb dificultats de mobilitat. Els serveis fixos són aquells que es repeteixen en hores, orígens i destinacions, i que es poden programar fàcilment amb antelació. En els serveis fixos no s'inclouen serveis de transport escolar ni sanitari.

Qui el pot sol·licitar?

Qualsevol persona resident a Barcelona amb certificat de discapacitat i mobilitat reduïda reconeguda, que hagi obtingut prèviament la Targeta de transport públic especial (Targeta Blanca).

Quina vigència té la sol·licitud?

El servei es demana per un any, de l’1 de setembre de 2022 a 31 agost de 2023.

L’any següent, si es vol, s’ha de renovar.

Quan es pot sol·licitar?

El període de sol·licitud i de renovació està obert de l’1 d’abril al 15 de maig, ambdós inclosos.

Com es sol·licita?

Clicant aquest enllaç de la pàgina web d’AMB i seguint les indicacions que hi consten.

Abans de demanar el servei recomanem que consulteu el tràmit de gestions relacionades amb la Targeta Blanca per a l’ús del Servei Públic de Transport Especial.

El Servei Públic de Transport Especial és ofert per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. ​​