Oberta la convocatòria del Concurs de cartells de la Festa Major de les Corts 2024

25/04/2024 - 12:29

És hora de posar en marxa la creativitat i l'art. Imaginació al poder per presentar un cartell que reflecteixi l'esperit de la Festa Major de les Corts!

Com cada any, des del Districte s’organitza un concurs per triar el cartell de l’edició d’enguany. Un concurs obert a tothom en règim de pública concurrència per a la selecció d’un cartell de la Festa Major del districte que reflecteixi la diversitat i l’esperit de la festa: oberta, participativa, cívica, etc.

El termini de presentació és de 15 dies hàbils des l’endemà de la publicació al BOPB, en concret, del 2 al 23 de maig (ambdós inclosos). Qualsevol proposta presentada fora d’aquest termini, no serà admesa.

Consulteu la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

La finalitat d’aquest concurs és possibilitar la màxima participació, fomentar la participació de professionals i artistes novells, així com la de persones o col·lectius amb inquietuds creatives i amb sensibilitats diverses. El concurs també vol incentivar el treball de col·laboració en el si de les entitats o associacions, i a promoure diferents valors positius de la festa, com la solidaritat, la convivència, la no discriminació, etc.

El concurs té unes bases específiques i unes bases generals per a tothom que es presenti. A més, com cada any, el cartell guanyador no només representarà la Festa Major, ja que el seu autor o autora rebrà un premi de 1.000 €.

 

Més informació