Nous tallers en línia dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones: inscripcions obertes!

15/10/2020 - 09:28

Nous tallers dels PIAD

A partir del 19 d’octubre els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) organitzen una sèrie de tallers en línia gratuïts a disposició de totes les dones que viuen, estudien o treballen a Barcelona.

Moviment conscient, autoestima, autodefensa emocional, dansa… els tallers dels PIAD tenen en comú la connexió i consciència del cos i les emocions com a eina d’autoaprenentatge i apoderament.

Els tallers comencen la setmana del 19 d’octubre i la setmana del 26 d’octubre i van dirigits a les dones majors d’edat que vulguin gaudir-ne.

Us podeu inscriure al taller del districte que vulgueu.Si us interessa un taller que ja ha començat podeu preguntar si hi queden places.

Inscripcions:

  • Per telèfon: 936 197 311 (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores)
  • O a través del correu electrònic indicat a cada taller

Podeu consultar tots els tallers disponibles als fitxers adjunts.

Què són els PIAD?
Són Punts d’Informació i Atenció a les Dones que ofereixen informació, formació i assessorament en diferents àmbits. A banda dels tallers, alguns dels serveis que brinden són: informació, acompanyament psicològic individualitzat, atenció en casos de discriminació masclista, així com activitats comunitàries de sensibilització. Es tracta d’un servei confidencial i gratuït. Més informació