Propera convocatòria del concurs de projectes expositius a la Seu del Districte

20/11/2020 - 14:22

El Districte de les Corts convocarà en breu el nou concurs de projectes expositius adreçat a entitats i associacions que vulguin mostrar la seva tasca a l’Espai expositiu de les Corts.

Ja podeu anar preparant els vostres projectes per a la convocatòria de 2021 a l'Espai expositiu de les Corts. Properament es publicaran les bases!

Si formeu part d’alguna entitat o associació interessada en exposar a l’Espai expositiu de la Seu del Districte, podeu començar a elaborar els vostres projectes a l’espera de que les bases específiques d’enguany siguin publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Per cinquè any consecutiu, el Districte convoca a aquelles associacions i entitats que vulguin exposar a la Seu. Un projecte amb l’objectiu de regular les convocatòries de participació, en règim de concurrència, per incentivar la presentació de projectes expositius d’entitats i associacions, sense ànim de lucre, per l’Espai Expositiu Les Corts, situat a la seu del Districte de les Corts, a la plaça Comas, 18, amb l’atorgament d’una subvenció a les entitats seleccionades.

Les bases encara NO estan publicades i, per tant, NO s’accepten encara propostes, però us animem a començar a preparar els projectes!  

De moment, podeu consultar el funcionament del concurs amb les bases generals. Tant bon punt surtin publicades les bases del 2021 les trindreu aquí per a la seva consulta. Us recordem que la convocatòria encara NO està oberta i, per tant, qualsevol sol·licitud presentada fora de termini no serà admesa.

Sol·licituds telemàtiques

Tal com es va fer en l’edició anterior, per a la presentació de sol·licituds, i segons l’article 14 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, serà obligatori emplenar i presentar la sol·licitud a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (http://www.bcn.cat/tramits), seguint les instruccions indicades en el portal de tràmits.