Siesta Polar i La Chunga, guanyadores del vot popular del Festival Brot 2020

23/12/2020 - 16:29

Cultura. El flamenc fusió de La Chunga (dins de la categoria Brot) i l'indie-rock de Siesta Polar (dins de l'Embrió) s'alcen com a favorites del públic en la 10a edició del Brot, el festival de música jove de Barcelona.

Amb els seus vots, recollits a través d’un formulari en línia, el públic ha decidit que els Premis del Públic del 10è Festival Brot són (redoble de tambors…):

  • En la categoria Brot: La Chunga, amb la seva proposta de flamenc fusió que barreja la tradició amb noves construccions artístiques.
  • En la categoria més jove, l’Embrió: Siesta Polar, grup d’indie-rock, amb una gran dosi melòdica i contundent missatge.

Ambdues bandes escollides pel públic comparteixen els premis del jurat amb els i les següents finalistes:

  • Categoria Brot: Asian Passerby, Istari, Samuel Nagati, Lia Sampai i La Chunga.
  • Categoria Embrió: Quiròfan, Sabana, Dreamers, Momentum i Siesta Polar.

Aquesta jove fornada de músics de Barcelona ha vingut per quedar-se, amb els seus ritmes pop rock, melòdic i techno; amb el més potent heavy metal, amb temes propis inspirats en la cançó d’autor, i amb els sons electrònics més energètics.

  • Si tens fam de música, fes “play” en bucle als seus concerts que trobaràs penjats al Youtube (enllaços adjunts a la notícia)!

Que la música no s’aturi

Tot i que en aquesta singular edició, les actuacions i l’assistència del públic s’ha hagut d’adaptar a les restriccions sanitàries, el festival de música jove de Barcelona no ha perdut pistonada i ha aconseguit celebrar els seus 10 anys sent la més participativa de la seva història!

Amb aquest bon sabor de boca i agraint als músics i al públic la seva implicació en el Festival, el Departament de Joventut i els equipaments organitzadors del Brot ens emplacen a continuar donant, fermament, suport al talent jove de la ciutat!

Si no et vols perdre cap novetat de properes edicions del Brot, no deixis de sumar-te al seu Facebook i de subscriure’t al seu butlletí.