S'instal·len plaques fotovoltaiques a la coberta de la Seu del Districte

31/05/2022 - 09:55

En marxa la instal·lació d’una planta fotovoltaica integrada a la coberta de la Seu del Districte, per tal d’avançar cap a un model energètic més sostenible.

En marxa les obres de la instal·lació d’una planta fotovoltaica integrada a la coberta de la Seu del Districte, per tal d’avançar cap a un model energètic més sostenible.

Aquesta actuació s’emmarca dins el Programa d’impuls a la generació d’energia solar a Barcelona, que té com a objectius reduir l’impacte ambiental derivat del consum i la generació d’energia, garantir els subministraments bàsics a la ciutadania, així com augmentar l’autonomia energètica de la ciutat.

Data de finalització: juliol de 2022

Què és Moment Solar Barcelona?
MOMENT SOLAR Barcelona és una campanya que pretén aprofitar els terrats de la ciutat per generar energia. Amb l’energia generada en la coberta d’un edifici es pot arribar a cobrir el 25% del consum elèctric de les seves llars.

L’energia del sol és d’origen net, de proximitat i renovable. A més és el recurs més comú i extens a la ciutat. Actualment, les tecnologies renovables són més que mai eficients i assequibles a la ciutadania, i especialment les instal·lacions de generació fotovoltaica.

Més informació. 

Adjunts