Últims dies per visitar les exposicions fotogràfiques de Luca Gaetano Pira i Jess Insfrán Pérez

22/01/2024 - 12:46

Entrada lliure i gratuïta

Fins al 31 de gener, es poden visitar al Centre LGTBI de Barcelona dues exposicions fotogràfiques en el marc del cicle Cartografies en Fuga

“Los muchos triángulos rosas” de Luca Gaetano Pira, en col·laboració amb el Archivo de la Memoria Travesti y Trans de Santa Fe (Argentina) i “¿Cuántos recuerdos guarda la memoria?” de Jess Insfrán Pérez són dues exposicions que recuperen les memòries LGTBQIA+ de supervivents de les dictadures militars a Argentina, Uruguai, Xile, Paraguai i l’Estat espanyol. Es troben al Centre LGTBI en el marc del cicle d’activitats Cartografies en fuga, fins al 31 de gener.  

“Los muchos triángulos rosas” consta d’una sèrie de retrats en blanc i negre de persones que van patir persecució, discriminació, detenció arbitrària, empresonament, tortures i diverses formes de violència en el marc de les dictadures militars a Argentina, Uruguai, Xile i diferents punts de l’Estat espanyol.  

“¿Cuántos recuerdos guarda la memoria?” recorre diferents moments de la vida quotidiana de Liz Paola Cortaza, una dona trans de 63 anys que va sobreviure a la dictadura d’Alfredo Stroessner al Paraguai, règim militar que va abastar del 1954 al 1989. 

Ambdues exposicions es podran visitar en horari d’obertura del Centre LGTBI de Barcelona fins al 31 de gener  

Dilluns de 15:30h a 20:30h, matí tancat 
De dimarts a divendres de 10h a 14h i de 15:30h a 20:30h  
Dissabte de 10h a 14h i de 15h a 20h