Translator of google :

Com es tasta un te? Influeix el recipient del que es beu? El menjar que l'acompanya? Cal que ens agradi un sabor per gaudir-ne?

En aquesta experiència explorarem els factors que influeixen en la nostra percepció d´una beguda tan delicada i diferent com el te japonès. A través de tres tipus de te – Karigane, Bancha i Houjicha – acompanyats de petits dolços japonesos i de delicada artesania, aprendrem a apropar-nos al te emprant tots els nostres sentits, mentre explorem també altres factors que juguen un paper crucial al tast però que solen passar desapercebuts.

Una experiència creada com a punt de partida per aprendre a gaudir del te a fons, amb curiositat i comprensió.

Recomanacions a participants:

– El te és una beguda delicada, per tant, per poder gaudir plenament de l'experiència agraïm als participants que evitin l'ús de perfums, així com cremes o cosmètics amb olors fortes.

– Preguem a persones amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, així com a persones embarassades o en període de lactància, que ho indiquin en el moment de la inscripció.

Ponent:

Alicia De Toro

Schedule

Casa Àsia

Address:
Carrer d'Elisabets, 24
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona