Acte central del #calidoscopi23: Vine a l'estrena del curtmetratge amb festa musical a la Fabra i Coats

12/06/2023 - 12:23

El curtmetratge que estrenarem per acomiadar el cicle ha estat produït íntegrament als barris del Districte de Sant Andreu, amb guionistes, actors i actrius i muntadors participants en tres tallers amateurs.

El cicle Calidoscopi cultural 2023 ens ha donat l’oportunitat de crear un curtmetratge produït íntegrament en els set barris del districte de Sant Andreu. La realització d’aquest projecte s’ha desenvolupat gràcies a tres tallers formatius: un de guió, un de direcció i un últim de muntatge, que es van obrir a públics de totes les edats, de manera gratuïta i sense requisits de coneixements previs en el sector audiovisual. Els tallers s’han desenvolupat al llarg dels mesos de març, abril i maig i han tingut el seu espai de residència als centres cívics Baró de Viver, Bon Pastor i Navas.  

Del treball conjunt de totes les persones participants sorgeix la història que es recull en el curtmetratge que presentarem en l’acte de cloenda del cicle d’enguany. La presentació del resultat final comptarà amb l’assistència de les persones implicades en la creació i de les quatre talleristes que han guiat el procés de producció: la guionista Marina Rodríguez, les directores Raquel Barrera i Ingride Santos i el muntador Aleix Fernández. 

La festa de presentació d’aquest treball clourà amb una sessió musical per acomiadar el cicle Calidoscopi cultural 2023 i celebrar el treball de tothom que hi ha participat. 

L’estrena del curtmetratge serà el proper dijous 22 de juny, a les 19 h, en la Fàbrica de Creació del recinte Fabra i Coats. L’entrada serà lliure. 

Més informació