'Això és Can Pixa!', el nou podcast sobre cultura popular a Sant Andreu

03/05/2021 - 14:05

La Lira i el Centre de Cultura Popular de Sant Andreu de Palomar presenten uns podcasts sobre cultura popular per parlar sobre les festes més destacades.

La Lira i el Centre Municipal de Cultura Popular i Tradicional de Sant Andreu – Can Galta Cremat presenten una nova proposta per arribar al públic general. Es tracta del podcast sobre cultura popular Això és Can Pixa!‘, un programa que vol apropar les festes i tradicions andreuenques al públic en general.

De fet, es tracta d’uns àudios d’entre un quart i mitja hora, al llarg dels quals els locutors repassen l’actualitat festiva i expliquen als oients les curiositats de diverses celebracions destacades. També es tracten les festes més properes i es parla de les entitats del barri de Sant Andreu de Palomar. El programa té un format amè i divertit, i és dirigit per tres persones implicades en el teixit associatiu del barri: en Sergio, la Judit i la Georgina.

De moment ja han penjat el primer programa, a mode de presentació, i el segon programa, que repassa l’actualitat sobre Sant Jordi.

Us convidem a escoltar-los, tant a Youtube com a Spotify.