Anul·lats els debats presencials: segueix l'elaboració del PAD a través del Decidim

12/03/2020 - 12:26

Consulta aquí tota la informació per participar en l'elaboració del projecte de futures inversions al Districte de Sant Andreu.

Consulta aquí tota la informació per participar en l'elaboració del projecte de futures inversions al Districte de Sant Andreu.

Us informem que, atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries i de Agència de Salut Pública de Barcelona, s’anul·len les sessions en el marc del procés participatiu del Programa d’Actuació del Districte i dels Pressupostos Participatius.

Tanmateix, us animem a participar en el procés participatiu a través de la plataforma decidim.barcelona. A partir dels següents enllaços i instruccions podreu consultar els projectes de Pressupostos i les propostes de PAD presentats, comentar-los i seguir-los, o bé fer-ne de nous fins el 27 de març.

Us expliquem com fer-ho a continuació:

Podeu presentar un projecte d’inversió a través del següent enllaç:

https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius/f/3768

  • El Programa d’Actuació Municipal (PAM) i el Programa d’Actuació de Districte (PAD) són instruments de planificació del mandat que estableixen les principals línies de treball i prioritats a desenvolupar en cadascun dels 10 districtes de Barcelona.

Podeu consultar les propostes inicials elaborades per l’equip de govern, les aportacions ciutadanes fetes fins ara o fer-ne de noves a través del següent enllaç:

https://www.decidim.barcelona/processes/PAM2020/f/3733

Qualsevol persona o entitat pot presentar propostes pel Pla Municipal i projectes pels Pressupostos Participatius. Només cal que tingueu un compte d’usuari/a. Si encara no el teniu, us expliquem com fer-ho a través del següent vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=216hJvdMabQ&feature=youtu.be

Atesa la conjuntura actual, seguirem actuant seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i publicarem qualsevol nova modificació al decidim.barcelona.cat

Us demanem disculpes per les molèsties que aquests canvis us puguin ocasionar.